İşte Yanal'ın 5 gözdesi

İşte Yanal'ın 5 gözdesi
Yanal'ın raporu doğrultusunda yerli bir forvet alacak olan yönetim sağ ve sol kanada da takviyeler yapacak.

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe yeni sezonun planlaması için şimdiden harekete geçti. Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını başlatan yönetim, yabancı kısıtlamasını da düşünerek ilk olarak yerli bir forvet alacak. Yanal'ın gönlündeki ilk isim Mevlüt Erdinç. 

Fransa'da Saint Etienne forması giyen milli golcü için sarı-lacivertli yönetim, bir süredir temaslarda bulunuyor. Hem forvetleri besleyecek hem de fizik mücadelesi yüksek bir 10 numarayı mutlaka takıma kazandırmayı hedefleyen tecrübeli çalıştırıcının gönlünde yatan aslan, Fransa Milli Takımı ve Marsilya'nın maestrosu Mathieu Valbuena.

KANATLARA YERLİ RÜZGARI 

Fransız oyuncunun alternatifi ise Salzburg'dan Kevin Kampl... Dördüncü yıldız için alternatifli bir kadro kurmak isteyen Yanal, kanatlara da takviye istiyor. Sol kanat için Jimmy Durmaz'ın adı ön planda... Sezonu sağ bek yedeği olmadan tamamlayan F.Bahçe, Rizespor'dan Koray ile Bursalı Şener'i de listesine aldı. Yanal, Kuyt'ın alternatifi olarak da listenin başına Antalyasporlu Emrah Başsan'ı yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.