Volkan Demirel:İş Çığırından Çıktı

Volkan Demirel:İş Çığırından Çıktı
Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Galatasaraylı futbolcuların uçakta çektiği video ile ilgili konuştu.

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, NTV Spor'a açıklamalarda bulundu. Milli kaleci, Fenerbahçe'deki kariyeri, şampiyonluğu ve takım arkadaşları hakkında birçok sözler sarfetti. Ayrıca kaptan Volkan, Galatasaray'ın kupa finali dönüşü uçakta çektiği video ile ilgili de konuştu.  Volkan Demirel, "Bu seneyi şampiyonlukla taçlandırdığımız için çok mutluyuz. Böyle bir puan farkı bizi daha çok mutlu etti. 13-14 senedir buradayım. Her sezon bu şampiyonluğu kovalıyoruz. Gelecek sezon da en büyük aday Fenerbahçe'dir. Yaşadığımız haksızlıkların ardından bu şampiyonluk çok değerli. Tarih bu şampiyonluğu yazacaktır. İçeride yaşadıklarımızı bir tek biz biliriz. Karakterli bir futbolcu topluluğu." diyerek şampiyonluklarını değerlendirdi.

"Hak yerini buldu"

Fenerbahçeli file bekçisi, "Benim en unutamadığım maç deplasmandaki Trabzonspor maçı. Bence biz o maçta şampiyon olduk. Benim için bu sezonun manşeti; 'Hak yerini buldu'... Trabzon'da yaşadıklarımızı içeren videolarımız var elimizde, bunları da FBTV paylaşacaktır." sözlerini söyledi.

"Yıldırım, ailemizin babası"

Başkan Aziz Yıldırım hakkında da değerlendirmelerde bulunan Volkan, "Başkanımızı ben kelimelerle anlatamam. Aziz Yıldırım bizim için bir ailenin babası gibi. Aziz Yıldırım'ın yerinde başka bir insan olsa bu kadar olayda darmadağın olurdu. Ben bu kadar olayı kaldıramazdım. Nasıl ki 2013-2014 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe ise 2010-2011 sezonunun şampiyonu da Fenerbahçe'dir." dedi.

"Şampiyonlar Ligi'ne gitmek isteriz. Ama istemekle olmuyor. 4. yıldız bizim için çok önemli. Formamızda 4. yıldızı görmek isteriz. Bu anlatılamaz bir duygu." diyen Volkan Demirel, teknik direktör Ersun Yanal hakkında da açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin kaptanı, "Ersun hoca farklı bir karakter. Bunu takıma iyi şekilde yansıttı." ifadelerini kullandı.

"Doğuştan Fenerbahçeliyim"

Volkan Demirel, "Futboldan sonra tekrar Fenerbahçe'ye hizmet etmek istiyorum. Ama konumu ne olur onu bilemem. Önemli olan burada kalmak. Ben çok büyük Fenerbahçeliyim. Doğuştan Fenerbahçeliyim. Eski maraton tribününde davul çalmışlığım var. Derbide deplasmanda aleyhimde tezahürat yapılınca daha iyi konsantre oluyorum, omzum daha dik oluyor. Hakkımda çok ağır konuşanı arar gerekeni söylerim. Benim en çok sevdiğim maçlar Galatasaray maçları." şeklinde konuştu.

Galatasaraylı futbolcuların uçakta çektiği videoda Sarı-Lacivertli kulübe edilen hakaret hakkında ise milli kaleci, "Bazıları bazı şeyler yapmış. İş çığırından çıktı. Taraftarlarımız benden açıklama bekliyor. Ancak onlar sakin olsunlar cuma, cumartesi ve pazarı beklesinler." sözleriyle karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum