Şampiyon Prestij Peşinde!

Şampiyon Prestij Peşinde!
Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, bugün Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçı kazanarak, taraftarının önündeki son karşılaşmada zaferini kutlamak istiyor.

Fenerbahçe, bugün Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçı kazanarak taraftarının önündeki son karşılaşmada zaferini kutlamak istiyor.

Ligin 31. haftasında sahasında cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarlarının önünde oynadığı maçta Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluğu garantileyen sarı-lacivertliler, geçen hafta deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 3-1 mağlup oldu.

Kardemir Karabükspor maçında şampiyon olduktan sonra ilk kez sahasında tüm taraftarlarının önüne çıkacak Fenerbahçe, maçı kazanıp taraftarıyla şampiyonluk kutlaması yapmayı hedefliyor.

Sarı-lacivertlilerde uzun süredir sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz ve kasık ameliyat olan Hasan Ali Kaldırım yarınki maçta forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden Salih Uçan ise dünkü antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem İlker Meral yönetecek.

5 OYUNCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de Kardemir Karabükspor maçı öncesi Kuyt, Caner Erkin, Alper Potuk, Emre Belözoğlu ve Sow, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde üçer sarı kartları bulunan bu futbolcular bugünkü maçta sarı kart görürse 34. ve son haftada Kayserispor maçında cezalı duruma düşecek.

Fenerbahçe'de çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Egemen Korkmaz'ın da 3 sarı kartı var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.