Saatin Faturası Sahte Mi?

Saatin Faturası Sahte Mi?
17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası görevinden ayrılan Zafer Çağlayan'ın saatiyle ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı:Saatin faturası sahte!

Çağlayan'ın TBMM'de sallaya sallaya gösterdiği 700 bin TL'lik saat faturası sahte mi?

Eski bakan Zafer Çağlayan'ın, Sarraf'dan rüşvet olarak aldığı iddia edilen 700 bin liralık saatle ilgili, "Parasını ben ödedim" diyerek Meclis'te gösterdiği faturanın sahte olduğu iddia edildi. 

İddialara göre, firma yetkilisinin belge için "garip, komik" anlamında "das ist komisch" dediği belirtildi.

Ekonomi eski bakanı Zafer Çağlayan’ın yolsuzluk fezlekesine karşı kendisini savunurken kürsüden salladığı 700 bin liralık saat faturasının da sahte olduğu ortaya çıktı. Patek Philippe firması yetkilisi Bernard Ruf, Çağlayan’ın, “Saatin parasını ödedim” iddiasıyla elinde salladığı ve üzerinde saat firmasının isminin geçtiği belgenin kendilerine ait olmadığını açıkladı.

Çağlayan’ın elindeki belgeyi e-posta yoluyla kendisine gösterilen şirket yetkilisi, söz konusu belge için Türkçe “garip, komik” anlamına gelen “das ist komisch” yorumunu yaptı. Ruf, Çağlayan’ın gösterdiği belgedeki fatura numaralandırma sisteminin şirketlerinde kesinlikle kullanılmadığını söyledi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum