Tam O Anda Gül Neler Söyledi

Tam O Anda Gül Neler Söyledi
Danıştay'ın 146. yıldönümü töreninde Başbakan Erdoğan'ın Feyzioğlu'na gösterdiği tepki damga vurmuştu. Tam o anda ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün neler söylediği ise büyük bir merak konusu oldu.

Başbakan Tayyip Erdoğan, dün Danıştay’ın 146. Yıldönümü törenleri sırasında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun konuşmasının uzamasına ve içeriğine kızmış, Feyzioğlu'na yönelik sert sözler kullanarak salonu terk etmişti.

Bu sırada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün; Başbakan Erdoğan'ı, elini tutarak ve dizine dokunarak sakinleştirmeye çalıştığı ve Erdoğan'a bir şeyler söylediği görüldü.

Peki ama Cumhurbaşkanı Abdullah Gül o sırada Erdoğan'a neler söylüyordu? İşte bu sorunun cevabı, Metin Feyzioğlu'nun olay sonrası yaptığı açıklamalarda gizliydi.

GÜL ENGELLEMEYE ÇALIŞTI   

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu yaşanan bu kriz sonrası açıklamalarda bulundu. Olay anında yaşananları anlatan Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Erdoğan'ın konuşmasını engellemek için 'yapma' şeklinde el işareti yaptığını ve Gül'ün de bu konuşmaya üzüldüğünü söyledi.

Feyzioğlu, ''Erdoğan ayağa kalktı. O sırada duyuyorum: Cumhurbaşkanı Gül, “Oturun zaten bitti” dedi. Erdoğan ardından kürsüye hamle yaptı, Cumhurbaşkanı kolundan tuttu ve o sırada hakaretler devam ediyordu.'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum