Samanyolu Grubu'nun Kilise Güzeli!

Samanyolu Grubu'nun Kilise Güzeli!
Gülen Cemaati’nin internet dergisi Mars Tab Mayıs sayısında, gayri ahlaki sahneleriyle ünlü oyuncu Şükran Ovalı’yı kapak yaptı.

Dinlerarası diyalog çalışmalarıyla bilinen Fethullah Gülen Cemaati’ne bağlı Samanyolu Yayın Grubu’na ait Mars Tab adlı dergi, Mayıs sayısında da gayri ahlaki sahneleriyle ünlü oyuncu Şükran Ovalı’yı kapak yaptı. Cemaat dergisinin reklamını yaptığı oyuncu Ovalı, Instagram sayfasından kilisede dua ederken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.
Mars Tab’ın Genel Yayın Yönetmenliğini, Akın Emre Karagülle yapıyor. Eğitimini Amerika’da tamamlayan Karagülle, 2007’de Türkiye’ye döndükten sonra Samanyolu Haber TV’de göreve başladı, Dış Haberler Editörlüğü yaptı. Sonra Samanyolu Yayın Grubu’nun Marka Direktörlüğü görevine getirildi. Şimdi de grup bünyesinde yayınlanan aylık interaktif dijital yaşam dergisi Mars Tab'ın başında bulunuyor.

GRUP REKLAMINI YAPTI: “BAŞARILI OYUNCU KAPAK YÜZÜ”

Mars Tab son sayısında gayri ahlaki sahneleriyle ünlü oyuncu Şükran Ovalı’yı kapak yaptı. Grubun internet sitesinde yer alan reklam-haberde, Mars Tab’ın Şükran Ovalı kapağı şu ifadelerle takdim edildi: “Kötü Yol ve Cinayet dizilerinin yıldızı, başarılı oyuncu Şükran Ovalı, derginin Mayıs kapağının yüzü oldu. Cihangir’de gerçekleştirilen kapak çekimi görüntülerinden hazırlanan etkileyici bir kamera arkası videosu da Ovalı hayranlarının beğenisine sunuldu.”

“İZMİRLİ GÜZEL” TAKDİMİ

Sözkonusu reklam haberlerde “Ekranda farklı karakterlere bürünmekten korkmayan İzmirli güzel oyuncu, kendisine sunulacak bir komedi rolünü sabırsızlıkla bekliyor. Ovalı; modadan teknolojiye, futbol merakından mutfaktaki yeteneklerine kadar, hakkında bilinmeyenleri MARS Tab’a anlattı” denildi. Cemaat dergisi, Nisan sayısında da Yunanca şarkılar söylemesiyle tanınan popçu Ziynet Sali’yi kapak yapmıştı.

KİLİSE FOTOĞRAFIYLA GÜNDEMDE

Cemaat dergisinin reklamını yaptığı oyuncu Ovalı, dün Instagram sayfasından mini etekli bir halde Beyoğlu'ndaki Kırım Kilisesi'nde dua ederken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Hayranlarının bile tepki gösterdiği Ovalı, kilise fotoğrafını apar topar kaldırdı. Fotoğrafın altına çok sayıda eleştirel yorum yazılırken Ovalı, "Sadece bir yerde dua edeceksin diye şart mı var? Yaptığınız kibir ve gıybet" diyerek eleştirilere karşılık verdi. Ovalı, daha sonra da paylaştığı fotoğrafı sildi.

resim1-007.jpg

KİLİSEYE DERGİ Mİ SOKTU?

Ovalı’yı kilisede dua ederken gösteren fotoğrafı, kapak için Mars Tab’ın çektiği ileri sürüldü. Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz dergi yetkilileri, sözkonusu oyuncu ile sadece röportaj yaptıklarını, kilise fotoğrafının kendilerine ait olmadığını söylediler.

Akit / Habervaktim.com
 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum