PKK Ajansı Hain Saldırıyı Böyle Verdi

PKK Ajansı Hain Saldırıyı Böyle Verdi
PKK’ya yakınlığı ile bilinen sözde haber ajansı, 1 Mehmetçiğin ağır yaralandığı hain saldırı olayını bakın nasıl duyurdu.

Çözüm süreciyle oluşan boşluktan yararlanarak bölücü faaliyetlerini rahatça sürdüren terör örgütü PKK, diğer taraftan ise adam kaçırma, taciz ateşi gibi eylemlerle dişini gösteriyor.

Bugün de acı bir haber geldi. Hakkari'ye 60 kilometre uzaklıkta bulunan Mesken Dağı'nda Mehmetçiğe teröristlerce taciz ateşi açıldı. 2 bin 600 rakımlı zirvede bulunan askere yapılan taciz ateşi sonucu, 1 asker yaralandı. Yaralı asker, helikopterle getirildiği Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Bölücü terör örgütü PKK’ya yakınlığı ile bilinen DİHA adlı sözde haber ajansı, hain saldırı olayını bakın nasıl duyurdu.

“Meskan’da bir asker yaralandı” başlığını atan sözde ajans, Mehmetçiği ağır bir şekilde yaralayan ateşin kimler tarafından yapıldığını belirtmedi:

“Karakol yapımının sürdüğü Meskan Dağı’nda konuşlanan askerlere dönük açılan taciz ateşinde bir asker göğsünden vurularak yaralandı. Hakkari’nin Meskan Dağı’nda yapımı süren karakol için dağın zirvesinde bulunan askerlere dönük sabah saatlerinde taciz ateşi gerçekleştirildi. Açılan ateş sonucu bir asker göğsünden vuruldu. Skorsky tipi helikopterle alınarak Hakkari merkezdeki Fatih Kışlası’na götürülen yaralı asker, buradan Hakkari Devlet Hastanesi’ne getirildi. Yaralı askerin durumunun ağır olduğu ve ameliyata alınacağı öğrenildi.”

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum