Başkent’te Fuhuş Rezaletine Tepki

Başkent’te Fuhuş Rezaletine Tepki
Başkent’in göbeğinde fuhuş rezaleti yaşanıyor. Habervaktim’in gündeme getirdiği rezalete büyük tepki ve çağrı var: Yetkililer neredesiniz?

Ankara’nın göbeğinde Ulus’ta, Zafer Anıtı’nın altında, insanların gözleri önünde yaşanan fuhuş rezaletini gündeme getirdiğimiz haberimiz büyük yankı uyandırdı. Habervaktim’e konuşan STK temsilcileri, “Zina suç olmaktan çıktı, sokaklarımız bu hale geldi. Ortada ne devlet var ne belediye var” diye tepki gösterdi.

Diyanet Vakıf-Sen Başkanı Hazım Zeki Sergi, fuhşun ağır bir günah olduğunu hatırlatarak,  fuhşun insanlık haysiyetini, insanlık onurunu ayaklar altına aldığını belirtti. Ulus’ta büyük sıkıntılar yaşandığını belirten Sergi “Ulus şehrin en merkezi yeri, burada tinerciler almış başını gidiyor. Şimdi öğreniyoruz, fuhuş da var. Sorsan her şeyi yapıyoruz derler, oysa ne devlet ne belediye var. Fuhuşta olur her şeyde olur. Türkiye’de ahlaki değerlerimiz aşınıyor” dedi  

KADIN CİNSEL BİR META OLARAK KULLANILIYOR

Manevi ve ahlaki değerlerimizin giderek unutulduğunu belirten Sergi “Madem insan şerefli bir varlıksa ki öyle şerefli bir varlık, niye kadınlar cinsel bir meta olarak kullanılıyor? Bunun bir tarafında da erkekler var, erkekler tamimiyle bir zillet içine girmiş” ifadelerini kullandı.

Habervaktim gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum