Valilik İnceleme Başlattı

Valilik İnceleme Başlattı
Habervaktim gazetesinin gündeme getirdiği Ulus’taki fuhuş skandalıyla ilgili olarak yetkililer harekete geçti.

Başkent’in en güçlü yerel yayın organı Habervaktim Gazetesi’nin haberleri ses getirmeye devam ediyor. Büyükşehir’e bağlı Meyve ve Sebze Hali’ndeki tuvalet rezaletinin ardından, Ulus’taki fuhuş skandalıyla ilgili haberleri de ses getirdi. Yetkililer Habervaktim’in haberi üzerine harekete geçti.

Ankara’nın en merkezi yerlerinden biri olan Ulus’ta Zafer Anıtı’nın dibinde, insanların gözleri önünde hergün fuhuş rezaleti yaşanıyor. Hayat kadınları burayı mesken tutmuş; müşterileri ile insanların gözleri önünde pazarlık yapıyor. Rezaleti önceki gün gündeme getirmiş, STK’lardan tepki yağmıştı.

VALİLİK İNCELEME BAŞLATTI

Ve Valilik harekete geçti. Habervaktim’e konuşan Valilik yetkilileri gazetemizin yaptığı haberin ardından harekete geçtiklerini, olayla alakalı inceleme başlattıklarını açıkladılar. Valilik olarak bu durum karşısında gereken mücadeleyi vereceklerini belirten yetkililer, haberin ardından Emniyet Müdürlüğüne inceleme yazısı gönderdiklerini bildirdi.   

BAŞKENTLİLER ENDİŞELİ

Ulus’ta en kalabalık saatlerin yaşandığı güpe gündüz bir yanda çocuklar oyun oynarken, insanlar alışveriş yaparken diğer yandan da fuhuş pazarlığı yapılıyor. Bu durum aile ve ahlaki değerlerimizi yıpratıyor yetkililerin harekete geçmesi ise Ankaralılara rahat bir nefes aldıracak.

SOKAKLAR GENELEV GİBİ OLDU

Kalenin dibinde Bent Deresi’nde yer alan genelevlerin yıkılmasının ardından sokağa çıkan hayat kadınları Ankara’nın her yerine dağılmış durumda. Ankaralılar yetkililerin bir an önce harekete geçip ahlaki değerlerimizi alt üst eden bu skandal duruma el atmasını istiyor. Ankara’nın göbeğinde gündüz vakitte yapılan pazarlık herkesi endişelendiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum