Pato İçin Brezilya'dan Müthiş İddia

Pato İçin Brezilya'dan Müthiş İddia
Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Brezilyalı yıldız Alexandre Pato'ya müthiş bir teklif yaptığı öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Pato için ülkesinden çarpıcı bir iddia gelidi. Brezilya basınında yer alan haberlere göre Galatasaray yıldız oyuncu için devreye girdi.

Sarı-kırmızılı ekibin Drogba'nın gidişiyle yıldız eksiğini bu futbolcuyla doldurmayı düşündüğü belirtilirken, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için aylık 2 milyon Brezilya Reali (650 bin euro) teklifini masaya koyduğu öne sürüldü. Bu ücret yıllık 8 milyon euroya denk geliyor.

Pato'nun şu an kiralık olarak forma giydiği Sao Paolo'da aylık 800 bin Brezilya Real (265 bin euro) aldığı belirtilirken, Galatasaray'ın teklifinin bunun iki katından fazla olduğuna dikkat çekildi. Sarı-kırmızılıların Corinthians'a ise 36 milyon Brezilya Reali (12 milyon euro) bir bonservis ödemeye hazır olduğu kaydedildi.

Ancak oyuncuyu Sao Paolo'ya verirken yapılan kiralama kontratında, 45 milyon Brezilya Reali'nin (15 milyon euro) altında gelecek tekliflerin reddedilme hakkı bulunduğuna dair bir maddeye yer verildiği, bu maddenin şu anda transferin önündeki en büyük engel olarak görüldüğü ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.