G.Saray'dan F.Bahçe'ye Büyük Çalım

G.Saray'dan F.Bahçe'ye Büyük Çalım
Fenerbahçe'nin de kadrosuna katmak istediği Mevlüt Erdinç'le anlaşan Galatasaray'da gözler, golcü futbolcunun kulübüne çevrildi.

Sezon başına 2.3 milyon Euro'dan 3+1 yıllık ön protokol yapılan Mevlüt için St.Etienne'in 5.2 milyon Euro bonservis bedeli istediği belirtildi. Bonservis sorunu çözme görevini ise bizzat Başkan Ünal Aysal üstlendi.

HATIRLI KİŞİLERİ DE DEVREYE SOKTU

İş yaptığı Belçika ve Fransa'da güçlü bağlantıları olan Ünal Aysal'ın 27 yaşındaki golcü futbolcunun bonservisi için araya hatırlı kişileri soktuğu gelen haberler arasında. Aysal'ın, G.Saray yönetimine de Fransız kulübünün istenilen oranda indirim yapmaması halinde artı maliyeti kendisinin karşılaşacağı yönünde garanti verdiği ifade edildi. Sarı-kırmızılılar, önümüzdeki hafta sonuna kadar Mevlüt transferini bitirmeyi hedefliyor.

Terim veto etmişti

Mevlüt Erdinç menajerler aracılığıyla geçen yaz G.Saray'a gelmek istediğini belirtmiş, ancak o dönem takımın başında olan Fatih Terim, tercihini Umut Bulut'tan yana kullanmıştı. Terim'in yerine göreve getirilen Roberto Mancini'nin ise Mevlut'ün ileri uçta Sneijder ile iyi uyum yakalayacağını düşündüğü için bu transfere onay verdiği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.