Ağrı’da Fakirin Çocukları Yetim Kadınları Dul

Ağrı’da Fakirin Çocukları Yetim Kadınları Dul
1 Haziran’da belediye başkanlığı seçimi yapılacak olan Ağrı’da siyasi partilerin adayları birbirinden ilginç vaatlerde bulunurken, SP adayı acı gerçeği ortaya koydu: Ağrı’da gariban çocuklar yetim, kadınlar dul. Nedeni ise işsizlik.

Saadet Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı Fatih Aydın, mahalle ziyaretleri kapsamında,  mahalle meydanında halka hitap ettikten sonra tek tek her evin kapısını çalarak, ev halkı ile hasbıhal etti; durumları hakkında bilgi alıp dua ve desteklerini istedi.

Ziyaret ettiği bir çok yerde gördüğü manzaranın  aynı olduğunu ifade eden Aydın; çok ilginç bir bilgi verdi.

Aydın “Burada garibanın çocuğu yetim, kadını ise dul. Babası veya kocası olmadığından değil. Burada çalışabilecek iş imkanları olmadığından dolayı iş bulmak için evini barkını, çoluğunu, çocuğunu, eşini,dostunu hasılı buradaki bütün çevresini bırakıp istemeye istemeye başka şehirlere gidiyor. Eğer Ağrı'da 10 yıldır burayı yönetenler  istihdam sağlamış olsaydı bugün insanımız İstanbul'a, Antalya'ya, Samsun'a, Muğla'ya, Marmaris'e gitmezlerdi.Bizim anlayışımızda insanları metropollere doldurmak için mega projeleri sadece Büyükşehirlere yapmak yoktur, Milli Görüş belediyeciliğinde aslolan insanı doğduğu yerde doyurmaktır" dedi.

Habervaktim.com

dsc_0120.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.