Galatasaray'dan Bojan Krkic Bombası!

Galatasaray'dan Bojan Krkic Bombası!
Birçok isimle görüşmelerini sürdüren Galatasaray, son olarak İspanyol yıldız Bojan Krkic'i gündemine aldı. 23 yaşındaki oyuncunun sağ açıktaki eksikliği gidermek için Barcelona'dan kiralanabileceği belirtiliyor.

Kalabalık bir transfer listesi doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın radarına giren son isim Bojan Krkic oldu. Barcelona alt yapısından yetiştikten sonra Roma'ya satılan, daha sonra Katalanlar tarafından geri alınan İspanyol forvet, son olarak Ajax'a kiralanmıştı. Hollanda kulübündeki kiralık kontratı sona eren ve Barça'ya geri dönen 23 yaşındaki oyuncunun, bir kez daha kiralanması gündemde. Bu gelişmeyi yakından takip eden
Sarı-Kırmızılılar, sezon sonuna kadar Bojan'ı kadrosuna katma fikrini değerlendirmeye aldı.

Öncelikli değil, ama...

Ağırlıklı olarak 4-3-3'ün sağ kanadında oynayan, ancak sol tarafta ve ileri uçta da görev yapabilen Bojan, bu sezon Hollanda Ligi'nde 24 maçta 4 gol 4 asiste imza attı. Galatasaray Yönetimi için Bojan Krkic isminin öncelikli olmadığı, şimdilik alternatif olarak düşünüldüğü de gelen haberler arasında.

Barcelona önce sattı, sonra aldı

Barcelona, Roma'ya 12 milyon Euro'ya sattığı Bojan'ı 13 milyon Euro'ya geri alıp, Ajax'a kiralamıştı. 23 yaşındaki oyuncunun yine kiralanması gündemde.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.