Caner Gidecek Mi? Fenerbahçe'den Daha Çok Verdi!

Caner Gidecek Mi? Fenerbahçe'den Daha Çok Verdi!
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin'e, sarı-lacivertli kulüp ve Inter'in yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı.

Süper Lig'de geçen sezona damgasını vuran ve F.Bahçe'nin şampiyonluğuna 3 gol, 14 asistle büyük katkı sağlayan Caner Erkin'in kariyerine nerede devam edeceği merak konusu... Sarı-lacivertliler ile sözleşmesi biten milli sol beki Inter ısrarla istiyor... 

İtalyan ekibi 25 yaşındaki futbolcuyla irtibata geçip 15 Haziran'a kadar hiçbir kulübe imza atmamasını söyledi. İtalya'daki kurallar gereği AB pasaportu olmayan en fazla 3 oyuncu oynatabilen Milano ekibi, Caner için kadroda yer açmaya çalışıyor.

INTER'İN TEKLİFİ 1.9 MİLYON EURO!

Bu sorunu 15 Haziran tarihine kadar çözmeye çalışacaklarını belirten Inter kulübü yetkilileri, aksi halde B planını da belirledi. Buna göre kontenjan dolu olsa da Caner yine transfer edilecek ve ardından bir sezon kiralık olarak başka bir takıma gönderilecek.

Yıllık 2.5 milyon Euro isteyen Caner'e 1.7 milyon Euro öneren F.Bahçe'den 200 bin Euro daha fazla teklif eden Inter, böyle bir talepte bulundu ama başarılı oyuncu için bugün çok kritik... Çünkü Caner'in menajeri Batur Altıparmak bugün Aziz Yıldırım'la masaya oturacak.  Anlaşma sağlanırsa Altıparmak, Inter'in isteğini yerine getirmeyip Caner adına imzayı atacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.