Taraf TSK'ya Saldırdı!

Taraf TSK'ya Saldırdı!
PKK sözcülüğü yapan Taraf adlı paçavra Türk Silahlı Kuvvetleri’ne kin kusmaya devam ediyor.

PKK’nın Lice’de yol kesip güvenlik güçlerine saldırmasında dahi suçlu olarak güvenlik güçlerini gösteren Taraf paçavrası bugünkü sürmanşetinde küstahça ifadeler kullanıp TSK’yı “katliamcı” olarak nitelendirdi.

Lice’de PKK’nın güvenlik güçlerine saldırısı sırasında ölen iki kişi üzerinden tahrik kokan kışkırtıcı haberlere yer veren sözde gazete PKK’lı saldırganları “masum göstericiler” olarak takdim etti.

BDP’li Lice Eş Belediye Başkanı’nın tek taraflı görüşlerine dayandırılan ve güvenlik güçlerine iğrenç iftiraların atıldığı haberin ilgili kısmı şöyle:

“Lice Belediyesi Eşbaşkanı Harun Erkuş, Taraf’a yaptığı açıklamada,” Gösteri yapan halkın üstüne hedef gözeterek ateş açıldı.” diye konuştu.

“Katliam provası yapıldı ve uygulandı”
Böyle bir saldırının günlerdir planlandığını belirten Erkuş, “Gösterilerin başladığı günden bu yana ‘Çadırdan askere silahlı saldır yapıldı’ şeklinde katliama zemin oluşturacak haberler yapıldı. Basın bu şekilde haberleri servis ederek, saldırının yapılmasına zemin oluşturdu. Şimdi bu saldır ile katliam gerçeğe dönüştü” diye konuştu.

Habervaktim.com


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum