Darbeci Sisi Kral Abdullah'ı Alnından Öptü

Darbeci Sisi Kral Abdullah'ı Alnından Öptü
Suudi Arabistan'ın 89 yaşındaki Kralı Kral Abdullah dün Fas'a gitmek için yola çıktığı özel uçağıyla Kahire'ye iniş yapıp Sisi ile görüştü.

35 dakika sürdüğü belirtilen görüşmelerin, Kral Abdullah'ın uçağında yapılması dikkat çekti. Görüşmenin ardından yayınlanan görüntülerde Kral Abdullah'ın Sisi'yi kraliyet uçağında karşıladığı, Sisi'nin de Kralı başından öptüğü görülüyor.

Sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir dış ziyaretlerde bulunmayan 89 yaşındaki Suud Kralı Abdullah, dün gece Fas'a gitmek için başkent Riyad'dan ayrıldığı kraliyet uçağı ile Kahire'ye iniş yaptı. Mısır'ın darbeci Cumhurbaşkanı Sisi'ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Kral Abdullah, 35 dakika süren görüşme sonrası Fas'a gitti.

KRAL UÇAKTAN İNMEDİ, SİSİ UÇAĞA BİNDİ

Görüşmenin Kraliyet uçağında gerçekleşmesi ve yayınlanan görüntülerde Sisi'nin Kral Abdullah'ı başından öpmesi dikkat çeken detaylar arasında.

Görüşmede, Kral Abdullah'ın Sisi'yi tebrik ettiği ve Mısır'ın geleceği için her türlü desteğe hazır olduklarını söylediği belirtilirken, Sisi'nin de Kral Abdullah'a Suudi Arabistan'ın sunduğu destekten dolayı teşekkür ettiği ifade edildi.

87kz9_1403349618_5118.jpgxohne_1403349647_4127.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum