Kirli Kampanya Tam Gaz Devam Ediyor!

Kirli Kampanya Tam Gaz Devam Ediyor!
Charlie Hebdo karikatürlerini yayımlayan Cumhuriyet gazetesine tehdit yağmaya başladı. İnançlı insanları kışkırtmak için yapılan kampanyaya tepkiler yağıyor.

Tüm dünya müslümanlarının tepkisini çeken Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'nun bugünkü sayısından bir bölümünün Cumhuriyet gazetesinde yayımlaması üzerine gazete binası önünde polis güvenlik önlemi aldı. 

AMAÇ DİNİ BÜTÜN İNSANLARI KARALAMAK

Her fırsatta laiklik adına inançlı insanları kötü göstermeye kalkanlar yine iş başında sözde basın özgürlüğü adı altında  "Charlie Hebdo" dergisinin son sayısını yayınlayan Cumhuriyet'e tehdit telefonları yağıyormuş(!) Demokratik hakkını kullanıp gazeteyi arayıp tepki gösterenleri kullanarak 'tehdit ediliyoruz' kapmanyası yapılıyor. Dünyanın her tarafında Müslümanlar karikatürleri demokratik bir hak olarak protesto etmişti. Dinin kutsaliyetine saygı duymayanlar saldırılarına hala devam ediyor. Kanlı saldırıyı yapanların da ölü olarak ele geçirilmesi ise olayın ne kadar vahim olduğunu ortaya koyuyor. Bu saldırıyı fırsat bilenler ise tüm cephelerden Müslümanlara saldırmaya devam ediyor. Amaç müslümanların damarına basıp onları kışkırtmak ve tüm dünyaya bakın bunlar böyle dedirtmek.

Cumhuriyet'in İstanbul Şişli'deki binasının yanı sıra Ankara bürosunda da önlemler alınırken, Cumhuriyet gazetesinin Ankara muhabirlerinden Alican Uludağ, gazeteye tehdit yağdığını duyurdu.

Habervaktim.com / Yunus Bayar

Laik İttifak İş Başında

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum