Bunu Da Yazsana Ey Korkusuz!

Bunu Da Yazsana Ey Korkusuz!
Ankara’daki Atatürk Heykeli’nin pislik içinde olduğundan hareketle AK Parti’ye giydiren Korkusuz, Eskişehir’deki aynı manzarayı da gündeme getirecek mi?

Sözcü ’ye yakınlığı ile bilinen Korkusuz adlı gazete, Ankara’daki Atatürk heykeli nin kuş pisliği içinde olduğunu gündeme getirip “Bu ne saygısızlık bu ne utanmazlık” diye AK Parti’ye çaktı!

Haberde, Kazak lider Nazarbayev’in heykelinin ise pırıl pırıl olduğuna işaret edilerek, Atatürk heykelinin pislik içinde bırakılmasında “kasıt olduğunu” ima etti. Korkusuz şöyle yazdı: “Ankara’nın Ulus’taki 88 yıllık simge Atatürk heykeli kuş pisliği içinde. Gençlik Parkı’ndaki Nazarbayev heykeli ise pırıl pırıl, çiçekler içinde”.

Gazete, yaptığı bu karşılaştırma üzerinden Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne çakarak “Temizlemek çok mu zor” diye yazdı.

korkusuz2.gif

BUNU DA YAZSANA KORKUSUZ!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı CHP’li Büyükerşen ’in, Hasan Polatkan ismini kazıyıp “Atatürk Bulvarı” adını verdiği yol üzerine diktiği devasa Atatürk Heykeli, üzerindeki kuş pislikleri ile dikkat çekiyor.

Vahdet gazetesinin çektiği fotoğraf karelerinde, Atatürk’ün başından aşağı kuş pisliklerinin aktığı görülüyor.  

ONUN ESERİ

Başkan Büyükerşen, Atatürk ve heykel hayranlığı ile biliniyor! Vaktinin önemli bir bölümünü balmumu heykel çalışmasına ayıran CHP’li Büyükerşen’in en büyük eserlerinden biri de bu heykel. At üstünde papyonlu Atatürk heykelini kendi elleriyle yapıp, buraya dikmişti. 

BAYRAMDA DA BÖYLEYDİ

CHP’liler Eskişehir’de her 29 Ekim’de Cumhuriyet’i bu heykelin altında kutluyor. Heykel, son Cumhuriyet Bayramı’nda da bu şekilde pislik içindeydi. 

Habervaktim.com olarak, Korkusuz adlı gazeteye çağrıda bulunuyoruz: “Hadi Korkusuz, bunu da haber yap da görelim.”

heykel-001.jpg

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum