İsrailli Top Modele Paralel Desteği

İsrailli Top Modele Paralel Desteği
Zaman bünyesinde çıkan Meydan adlı gazete, 10 dakika için 700 bin TL ücretle İstanbul'da podyuma çıkarılacak olan Siyonist model Bar Refaeli'ye övgüler düzdü.

LASİAD’ın kamu kurumlarının sponsorluğu sayesinde düzenlediği alış veriş festivali için 700 bin TL’ye Siyonist top model Bar Refaeli ’yi İstanbul’a getirecek olmasına tepkiler sürerken, paralel medyadan destek geldi.

Zaman bünyesinde çıkan Meydan adlı gazete, bugünkü sayısında resmen İsrailli top model in reklamını yaptı.

Siyonist top modeli yere göğe sığdıramayan Meydan, İsrailli mankenin İstanbul’da katılacağı defile ile ilgili sözde haberinde “Rekora pilatesle yürüyor”, “Podyumda 3600 adım atacak”, “Antrenmanlara başladı”, “Vahşi bir kız olarak büyüdüm”, “Kabımıza sığmıyoruz” şeklinde başlıklar attı.

Sözde haberde “Dünyaca ünlü top model Bar Refaeli, rekor için Türkiye’ye geliyor. Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği’nin davetlisi olarak önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelmesi planlanan Refaeli, 300 metrelik podyumda yürüyecek. Bu mesafeyi rekor olarak tanımlayan güzel manken yürüyüş egzersizlerine çoktan başladı…” şeklinde ifadeler kullanıldı.

Habervaktim.com

pr.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum