PKK gazetesi Özgür Gündem'in "Ermeni soykırımı" sevinci

PKK gazetesi Özgür Gündem'in "Ermeni soykırımı" sevinci
PKK ve HDP çevreleri, Almanya'nın 1915 tehcirinde yaşanan olayları, Ermenicilerin ağzıyla "soykırım" olarak tanımasına sevindi. PKK gazetesi Özgür Gündem bu sevinçlerini sürmanşetine taşıyarak "101 yıl da geçse soykırım" başlığını attı.

Bölücü terör örgütü PKK kahpe eylemlerini sürdürüp hemen hergün polisimizi, askerimizi şehit ederken, Özgür Gündem adlı sözde gazetenin elini kolunu sallaya sallaya PKK propagandası yapmayı sürdürebiliyor olması; devletin ilgili kurumlarının bu hain sesi tahammül etmesi şaşkınlıkla karşılanıyor.

PKK yayın organı Özgür Gündem adlı sözde gazete, Almanların "soykırım" hainliği karşısında sevinç çığlıkları attı.

Terör örgütü PKK'nın gazetesi Özgür Gündem, bugün "101 yıl da geçse soykırım" başlığını atarak, Almanların sözde Ermeni soykırımı iftiralarını tanımasından duydukları sevinci ortaya koydu.

1-260.jpg

Sözde haberde Almanlar ile Ermenicilerin propagandasından sonda, bugün devam eden PKK'yla mücadele "Soykırım Kürdistan'da sürüyor" yorumuyla aktarıldı. Sözde haberde "Soykırım bugün Sur'da, Cizir'de, Kürdistan'da devam ediyor" ifadeleri kullanıldı.

Devletin; Hükümet'in açık açık PKK propagandası yapan ve nitekim PKK'nın yayın organı olarak bilinen bu sözde gazetenin yayınını, basımını, dağıtımını sürdürmesine göz yumması şaşkınlıkla karşılanıyor.

PKK gazetesini kim basıyor, kim dağıtıyor?

Özellikle şehit aileleri "Devlet; Hükümet ne duruyor, ne seyrediyor? Neden göz yumuyor PKK propagandasına, neden kapatmıyor bu paçavrayı? Bu PKK gazetesinin yayınında, basımında, dağıtımında kimler sorumlu ise bunları neden ortaya çıkarın, gereğini yapmıyor" diye soruyor.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum