Özgür Gündem’e neden dokunulmuyor?

Özgür Gündem’e neden dokunulmuyor?
MGK tarafından terör örgütü olduğu tescillenen FETÖ’nün yeni medya organlarına da önümüzdeki günlerde kayyum atanacağı kaydedildi. Sıranın PKK gazetesi Özgür Gündem'e de gelmesi bekleniyor.

FETÖ’nün kayyum atanan medya organlarının yerine kurduğu yeni medya ağına da kayyum atanıyor. Geçtiğimiz aylarda Paralel Yapı’nın bülteni gibi çıkan Bugün, Millet ve Zaman gazetelerine kayyum atanmıştı.

FETÖ'nün şuan yayında olan yeni gazeteleri:

FETÖ kayyum atanan gazetelerinin yerine Özgür Düşünce, Yarına Bakış, Meydan ve Yeni Hayat isimli gazetelerini çıkarmıştı.

AK Parti’nin Fuat Avnisi olarak bilinen Başkentçi adlı twitter fenomeni söz konusu gazetelere yakın sürede kayyum atanacağını ileri sürdü.

Başkentçi twitterdan paylaştığı mesajda “Kayyum atanacak şirketler listesi 1)Özgür Düşünce Gazetesi 2)Yarına Bakış Gazetesi 3)Meydan Gazetesi 4)Yeni Hayat Gazetesi, Can Erzincan TV 6)Aktif Haber-Rota Haber-Post Medya-Samanyoluhaber sitesi.” ifadelerine yer verdi.

1-265.jpg

PEKİ YA PKK GAZETESİ?

Bölücü terör örgütü PKK’nın yayın organı Özgür Gündem adlı gazeteye ne zaman kayyum atanacağı ise merak ediliyor.

PKK gazetesi Özgür Gündem gazetesinin basımı ve dağıtımı Türkiye’nin başkenti Ankara’da gerçekleştiriliyor.

Her sayısında PKK/HDP propagandası yapan; devleti, güvenlik güçlerini "katil" diye suçlayıp hedef gösteren terör gazetesinin basımına, dağıtımına müsaade ediliyor olması şaşkınlıklakarşılanırken, bu paçavranın biran önce kapatılması veya kayyum atanması bekleniyor. 

PKK gazetesinin basımına, dağıtımına aylardır dokunulmayışı, “Özgür Gündem kimden torpilli?” sorularını akıllara getiriyor.

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum