Rıza Zelyut’tan dindarlara ve Padişahlara hakaret

Rıza Zelyut’tan dindarlara ve Padişahlara hakaret
Aydınlık gazetesi köşe yazarlarından Rıza Zelyut, İslami çevreler ile Osmanlı padişahlarına etmedik hakaret bırakmadı. Alevi kökenli yazar, açık açık “oğlancılık” iftirasında bulundu.

Doğu Perinçek’in Aydınlık gazetesi köşe yazarlarından Rıza Zelyut, İslami çevreler ile Osmanlı padişahlarına etmedik hakaret bırakmadı. Alevi kökenli yazar, açık açık “oğlancılık” iftirasında bulundu.

Rıza Zelyut “Dilsiz şeytanların cahilliği” başlıklı sözde köşe yazısında dindarlara, AK Parti çevrelerine ve Osmanlı padişahlarına birbirinden rezil iftira ve hakaretler savurdu.

Rıza Zelyut  “yobaz”, “kültürsüz” diye hakaret ettiği dindar çevreler ile AK Partililerin içki düşmanı gözüktüğünü fakat Osmanlı padişahlarının hepsinin içki içtiğini ileri sürdü.

Zelyut ayrıca, Osmanlı padişahları ve Ensar Vakfı çevrelerini “oğlancılıkla” suçladı.

Zelyut’un rezil yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Müslümanlık ve Osmanlılık taslayarak Türk milletini kıçı çıplak Bedevilere çevirmeye kalkışan yobaz takımı kültürsüzdür. Bu Dilipak türü cahillerin yetiştirmesi olan AKP’liler de “Dünya düzdür!” diye makale yazarlar; o gençlikten tıs çıkmaz. Üstelik bu içki düşmanı gözüken takım, çok övündükleri Osmanlı tarihini de bilmezler. O tarihi, Osmanlı âlimlerinin yazdığı tarihten okuduğunuzda göreceksiniz ki bütün padişahlar içmiştir.

*Osman Bey (Odman Beg) kımız içilerek bey ilan edilmiştir. Yani Osmanlı Devleti’nin temeli içki (dolu) içilerek atılmıştır. İnanmayan varsa Müneccimbaşı Tarihi’ne baksın.

*Yıldırım Bayezit’in şarap yüzünden zor durumlara düştüğü bütün tarihlere yansımıştır.

*Fatih’in babası 2. Murat, şarabdarını yanından asla ayırmamış; eğlenceler düzenletmiş ve buralarda bol bol içmiştir.

*Onun oğlu büyük Fatih, şarabı göklere çıkarmış, yetmemiş kiliseyi bile yüceltmiştir.

*Yavuz Sultan Selim’in, en sert oğlancılık kitabını yazdıran padişah olduğunu da biz ortaya koyduk.

*Kanuni Sultan Süleyman, gençliğinde şaraplı eğlenceler düzenletmiş, köçeklar oynarken o demlenmiştir.

*Sarı Selim, Babası Süleyman’ın yaşlanınca yasakladığı şarap ve rakı ticaretini “Devletin hazinesi büyük kayba uğradı!” diye serbest bıraktırmış; bol bol içmiştir.

*Dördüncü Murat, içe içe delirmiş; güzel oğlanların aşkıyla binlerce insanın kellesini vurdurmuştur.

*Yobazların çok sevdiği Padişah 2. Abdülhamit, sofrasına şarap koydurmamış ama şaraptan çok daha sert rom içilmesine yardım etmiştir(!)

Padişahlar içerlerken de saki olarak 13-14 yaşlarında parlak, güzel oğlanları saki olarak kullanmışlar, başka parlak oğlanları köçek yapıp dansöz gibi oynatmışlardır.

Bu yazdıklarımdan çok daha fazlasını görmek ve öğrenmek isteyen varsa lütfen “OSMANLIDA OĞLANCILIK” adlı belgesel kitabımıza (Kaynak Yayınları) baksınlar.

8-059.jpg

***

Ne diyordu Mehmet Akifüstad o Osmanlı için:

“Baştan başa oğlanla şarap!”

Bu zihniyetin varacağı yer neresidir?

-Ensar yurtları…

Bu milletin erkek çocuklarına tecavüz edenler karşısında susan dilsiz şeytanların, içki içenlere laf sokuşturması kadar düşüklük olabilir mi?”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum