Necati Özfatura

Necati Özfatura

Postmodern Haçlı Seferi

Postmodern Haçlı Seferi

Son yıllarda İslam Dünyasında ve münhasıran Orta Doğu’da Müslümanlara karşı “Postmodern Haçlı Seferi” açılmıştır. Hristiyan-Yahudi- Putperest ve bunların emrinde (sözde) Müslüman ittifakı Müslüman katliamında, hatta soykırımda yarış halindedir. Bu soykırımın idare merkezi Siyonizmdir.

ABD ve AB destekli İsrail’in, Gazze’de gerçek bir soykırım yaptığı insaf sahibi Batılı strateji uzmanlarının görüşüdür. Suriye’de ise zalim Nusayri ve Baas rejimi İsrail’in Büyük İsrail projesi adına ülkeyi enkaz haline getirmektedir. Orta Doğu’da iç savaşlarla yıkılan ülkelerin enkazı üzerinde Büyük İsrail hayalleri gerçekleştirilmek istenmektedir. Bugün Siyonizmin kullandığı ve Büyük Kürdistan hayali ile aldatılan Kürtlerin de enkazı üzerinde Siyonizmin “Nil’den-Fırat’a Büyük İsrail” hedefi vardır. Ancak İsrail dünyada giderek yalnızlaşmaktadır. Ama bu yalnızlığı onu daha da zalimleştirmektedir!..

Yaşanan “Postmodern Haçlı Seferi”nin asıl hedefi Türkiye’dir. Türkiye İslam Dünyasının yalnız beyni değil aynı zamanda gövdesidir. Bir İngiliz tarihçisine göre: “Türklere elbette düşmanız. 10 asra yakın Haçlı ordusuna karşı savaştılar ve İslam Dünyasının muhafızlığını yaptılar. Selçuklu ve bilhassa Osmanlı olmasaydı bugün Anadolu, Orta Doğu ve Kuzey Afrika, Hristiyanların ülkesi olacaktı.”

Türkiye’deki terör odakları “Postmodern Haçlı Seferi”nin emrinde, onların uşağıdır!..

1877-1878 Osmanlı-Rus (93 Harbi) savaşından sonra Balkanlar’daki Hristiyan ülkelerinde çete ve eşkıyalar Osmanlının otoritesini ve gücünü zayıflatarak Balkan Savaşının hezimeti için ortamı hazırladılar.

Ne hazindir ki, dünyanın 200’ü aşkın ülkesi içinde terör odaklarına Türkiye gibi siyasi ve medya desteği veren başka bir ülke yoktur. Türkiye’nin şu anda bölgesel, yakın gelecekte dünyanın süper gücü olmasını önlemek için terör odakları kullanılmaktadır.

Osmanlı yıkıldıktan sonra İslam ülkeleri emperyalist güçlerin postalları altında ezildi, sömürüldü. Osmanlı ise bir kalkan idi. Zayıflayınca ve yıkılınca bütün İslam Dünyası perişan oldu. Türkiye’nin güçlenmesini emperyalist güçler ve onun Türkiye’deki uzantıları istemiyorlar. Bunlar aslında İslamiyetin düşmanıdırlar. Bir İslam âliminin Osmanlı ile ilgili şu sözü ne kadar doğrudur: “Osmanlının İslamiyete hizmeti Eshab-ı Kiram’dan (radıyallahü anhüm ecmain), makamları Tabiinden sonra gelir.”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Necati Özfatura Arşivi