Hüseyin Öztürk

Hüseyin Öztürk

Allah topunuzun belasını versin!

Allah topunuzun belasını versin!

Kim ve kimler yaptı, kim ve kimler yaptırdıysa, kim ve kimler destek olduysa, kim ve kimler bu işe seviniyorsa, kim ve kimler terör örgütlerine destek çıkıyorsa, kim ve kimler terör örgütü diye anıldığı halde, terör örgütlerini halka karşı masum gösteriyorsa, velhasıl bu işten menfaati olanların topunun Allah belasını versin. 
  
 
Normal bir anneden ve babadan meydana gelmiş bir insan, bir başka insanı bırakın öldürmeyi, onu ne yaralayabilir, ne canını acıtabilir, ne hak ve hukukuna engel olabilir, ne de zor kullanarak, kendileri gibi düşünmesini ve hareket etmesini isteyebilir.
Diktatörlük yaparak, kan dökerek, çoluk çocuk demeden yüzlerce insanı öldürerek, yaralayarak, insanların ekmek kapılarını yakıp yıkıp, geleceklerini yok ederek, hiç tanımadığı, bilmediği halde aralarında belki de kıyamete kadar nokta kadar bile husumet olmayacak insanlara karşı nasıl böyle canilikler yapılabilirler?.
Dünyanın neresinde böyle yapanların huzur ve refaha eriştiği, adaleti tesis ettikleri görülmüş ve duyulmuştur? Yine dünyanın neresinde, bugüne kadar terörle gelen terörle gitmemiştir? Acının, gözyaşının, vahşetin, katilliğin üzerine saadetle oturulduğu ve saadet dolu bir hayatın devam ettiği görülmüş ve bilinmekte midir?
Bir insanda zerre kadar Allah korkusu olsa, bir insanda zerre kadar mahşer gününe inanç olsa, bir insanda zerre kadar Cennet ve Cehennem inancı olsa, bir insanda zerre kadar din ve dini duygular olsa, bırakın insana zarar vermeyi, karınca yuvasını bile dağıtmaya kıyamaz.
Bunlar nasıl insanlardır? Bunlar yarınlarının olduğuna inansalar, yaptıklarının hesabını ödemeden huzur ve güven içerisinde yaşayacaklarını mı zannediyorlar? Ettiklerini bulmadan öleceklerine mi inanıyorlar? Teröre sempati duyanlardan tutun da eylemin dibinde ve doruğunda olan herkes bu milletin ahının ve lanetinin bedelini mutlaka ödeyecektir. İlahi adalet böyle buyuruyor. Sadece teröristler ve onların destekçileri, ilahi adalete inanmaz.
Elbet bu söylediklerime adları gündemde olan ve sık sık zikredilen terör örgütler ile onları destekleyenler de inanmayabilirler. Yalnız terörle yok etmek istedikleri milletin böyle bir inancı vardır ve zaten terör de bu inancı vurup, yakmak ve yok etmek istemektedir.
Asıl hedef, Türkiye’nin birliği, beraberliği ve bu milletin, dini milli değer yargılarıdır. Her türlü terör örgütü ve diğer organizasyonlarının tamamının hedefinde, toplumun Müslüman kimliği yatmaktadır. Yıllardan beri devam eden her türlü teröre rağmen ülkemizin istikrarını bozamamalarının sebebi, milletin sahip çıktığı değer yargılarıdır.
Bugünlerde sık sık adı gündeme gelen terör örgütleri de milletimizin bu özelliğini çok iyi bilmekte ve birbirlerine zıt gibi gözükseler de asılda birleşmektedirler. Medyada, iş dünyasında ve siyasetteki destekçileriyle iş birliği yaparak toplumun huzurunu, devletin temelini sarsmak için, hiçbir cana acımadan ellerinden geleni yapabiliyorlar.
Terör örgütleri PKK ile Ergenekonun iş birliği ve hedef birliği ortaya çıktıkça sona gelinmek üzere olduğu sevinci, maalesef halkımızın kursağında kaldı. “Tam da huzur ve güveni hak ediyoruz; devletimiz içindeki teröristleri temizliyor” denildiği bir sırada caniler mesaj olarak; “İçeride olduğumuz kadar da dışarıda varız, kimsenin gücü bize yetmez” diyorlar ama bu büyük millet her türlü terörü aşar ve aşacaktır.
Türkiye’nin ciğeri yanıyor, milletimiz derin bir üzüntü içerisinde. PKK ve Ergenekon terör örgütlerinin sempatizanları, destekçileri, gazeteleriyle, televizyonlarıyla, köşelerinde yazdıklarıyla koruyup kollayanlar, terör örgütlerine taktik verenler, özellikle Ergenekonun yaptıklarının üzerini örtemeye çalışanlar ve bunu yaparken de milletin gözünün içine baka baka yalan söyleyip iftira atanlar herhalde şimdi çok mutludurlar. 
Yüreği yanan insanlar olarak ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine de sabırlar diliyoruz. Eninde sonunda iyiler, doğrular ve haklılar kazanacaktır. Bu Allah’ın vaadidir. Milletimiz böyle inanır ve inancında da kavidir. Tekrar başımız sağolsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Öztürk Arşivi