Hüseyin Öztürk

Hüseyin Öztürk

Hangi şehit ailesini bir CHP’li ziyaret etmiştir

Hangi şehit ailesini bir CHP’li ziyaret etmiştir

Bugüne kadar medyanın görüntülü, sesli ve yazılısından, CHP zihniyetli birilerinin şehit ailelerini ziyaret ettiğine dair herhangi bir haberler duymuşluğunuz var mıdır?
CHP’li zihniyetli derken, CHP’ye oy veren seçmenleri hariç tutuyorum. CHP’nin başında bulunan Deniz Baykal ve yanındaki saldırgan ruhlu tiplerle, onları destekleyen medya gruplarının yazan ve konuşurları ile devletin çeşitli kademelerinde görev yapan üst düzey memurları, işadamları, belli sivil toplum kuruluşlarının başındakileri ve bazı sendikaların yöneticilerini kastediyorum.
Şimdiye kadar malum zihniyete sahip hiç kimsenin bir şehit ailesinin kapısını çalarak başsağlığı dilediği görülmüş ve duyulmuş mudur? Hemen her gün devleti ve milleti için şehit olan askerlerimizi bir bir uğurluyoruz, hangisinin cenazesinde bu adamlara rastlamışsınızdır?
“YAŞ kararlarında niye ihraç olmadı” diye ülkeyi ayağa kaldıran CHP’liler, neden bir şehit ailesinin annesini babasını veya diğer yakınlarını ziyaret ederek, PKK terör örgütünü lanetlemezler? Neden terör örgütü hakkında hiçbir demeç vermezken, memleketin gündemine fitne ve fesat sokma yarışı içerisindedirler?
PKK terör örgütüne sempati beslememiş olsalar böyle yaparlar mı? Bunca askerimiz, subayımız niye şehit olmaktadır? Gece gündüz kuş konmaz kervan geçmez dağlarda neden çatışmaktadırlar? Milletimizin ve devletimizin selameti için değil mi?
Onlarca ailenin ocağına gün geçmez ki ateş düşmesin. Bakıyorsunuz cenazelerde tekbir sesleri, dualar göklere çıkıyor. Terör lanetleniyor, şehit anneleri ve babaları “vatan sağ olsun” diye ciğerlerindeki yangını hafifletmeye çalışıyor. CHP zihniyetlilerinin hangisi bu hali anlamakta ve bilmektedir?
Onların bildiği tek şey vardır. ülkede huzur ve güven tesis edilmesin, milletin ve devletin ruhuna tamamen ters olan ideolojileri yaşasın. çünkü aksi olursa, ne ideolojilerine ne de onlara gerek kalmayacaktır. Hal böyle olunca da dünyalıklarını halledemeyeceklerdir
ülkülerinde millete ait herhangi bir değer taşımayan malum zihniyetin dünyasında, devlet ve millet adına; “barış,” “sevgi,” “kardeşlik” ve “hoşgörü” asla yer almamaktadır. Bu olgulara düşmanca tavırlar sergilemeyi, yine hayatiyetlerinin bir gereği olarak kabul ederler.
Dünyanın neresinde milletinin değerlerine ters düşerek ideolojilerini benimsetmiş ve sürdürmüş olanlar vardır. İşte Ergenekon terör örgütü ortada. İçlerinde kimler yok ki, ideolojileri yerlerde sürünüyor. Tüm menfaatperestlerin buluştuğu ortak bir şirket. Ve tabii en büyük savunucuları da Deniz Baykal ve yanındaki diğer saldırganlar.
Ergenekon terör örgütünü zaten başkaları savunsaydı şaşardık ve iç yüzlerini bilmeden belki bizler de savunmaya geçerdik. çünkü CHP zihniyetinin “evet” dediği her şeye “hayır” demek; ülkemiz ve milletimiz için en büyük hizmettir ve en doğrusudur.
Gerçi hiçbir şehit ailesi de CHP’lileri kabul edip, başsağlığı dilemelerini istemez. İsterlerse de konunun komşunun ısrarı üzerine ve “eve gelen misafir geri çevrilmez” diye kabul ederler. Güngören’de benzeri hadiseyi yaşamıştık.
Hem diyelim ki, bir CHP’li kalktı şehit ailesinin evine gitti. Nasıl başsağlığı dileyecek. Ne diyecek; “Allah rahmet eylesin mi” diyecek. Oturup bir Yasin mi okuyacak, bir Fatiha mı okuyacak. Şehitlik kavramı üzerine laflar mı edecek. Ne diyecek. Böyle bir kültürleri ve inançları var mı ki, söyleyecek sözleri olsun.
Geçtiğimiz Salı günü bizim gazetede Bodrum kaymakamı ile ilgili bir haber vardı. Kaymakamın yaptığı icraat CHP zihniyetini anlatmak bakımından cuk diye oturuyordu. Kaymakam camide sarıklı ve cübbeli namaz kılmaya müsaade etmiyormuş. Sanki devletin resmi görevlisi değil, Ergenekon ve CHP’nin temsilcisi gibi.
Dünyanın her yerinde erkeklere kadınların pazarlandığı bilinir. Az da olsa, belli yerlerde de erkekler kadınlara pazarlanır. Bodrum’un da bu yerlerin başında geldiği söylenir. Muhafazakar olmayan gazetelerde haberler çıkmıştı. İşte CHP zihniyeti böyle bir şeydir. Camiye gideni görür, tele erkek pazarlayıcıları görmez. Ne işi var bunların şehit ailelerinde.


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Öztürk Arşivi