Hüseyin Öztürk

Hüseyin Öztürk

Yeni Türkiye’nin Parantezi Açılmıştır

Yeni Türkiye’nin Parantezi Açılmıştır

Ne desem nasıl söylesem bilmem ki

Söz odur derler insana söylenmeli

İşte memleket işte millet işte lideri

Ve açıldı yeni Türkiye’nin parantezi.

Evet, “söz odur ki insansa söylenmeli.” Milletin dini değerlerine düşman olanların ortak yönü, bu milletin sorgulamadığı üzerinedir.

Müşrikler, Kâfirler, Münafıklar, Zındıklar; düşünürdürler, akıl sahibidirler, aydındırlar amaMüslümanlar saftırlar, sorgulamazlar.

İşte manzara ortada. Kimmiş sorgulamayan? Kimmiş düşünür olan? Kimmiş aydın olan? Kimmiş bu milletin sevgilisi olan? Ve kimeymiş milletin güveni?

Biliyorsunuz Müslüman halkımıza ilk “aptal” diyen kişi, Ateist Aziz Nesin’di. Aziz Nesin’in aziz arkadaşı ise şer cephesinin adayı Bay Ekmel adlı şahıstı.

Bay Ekmel de (inşallah birlikte haşrolurlar) dostu Aziz Nesin gibi milletimizin aptal olduğuna inandığı için geldi ve malum kesimin adayı oldu.

“Amentüsü sağlam bir Müslüman” ne bu çatının direği olurdu ne de üstüne çıkardı.

Çatıyı kuranlara baktığımızda, insanların manevi değer yargılarını maddeye tahvil edip, saf yerine koyarak kendilerine ait bir dünya kurmak isteyenler değil midir?

Çatıyı oluşturanların dünlerine bakınca bugün neler yapmak istedikleri rahat anlaşıldı ve görüldüğü gibi yeşil ışık yakılmadı. Kim bunlar?

CHP, MHP, DSP, LDP, DP, BTP, BBP, DHP, TSİP, DYP, KP, HAP, TURK Parti ile Pensilvanya.

Şimdi bunlardan hangisinin birbiriyle ortak bir yönü var? Her biri kendi hesabına ait bir dünya kurma peşinde değil mi? Ayrıca birçoğunun adını da yeni duydum.

Dünyanın en büyük mikseriyle karışım yapsanız, birbiriyle uyum sağlamaları imkânsızdır. Tabi esas imkânsız olan Bay Ekmel’di.

Görüldüğü gibi milletimiz babasına bakarak oğluna vize vermedi. Çünkü çıktığı çatı, babasını memleketinden kovanların çatısıydı.

Rabbim milletimize öyle bir zamanda yardım etti ki, Bay Ekmel’in hakiki yerinin neresi olduğunu gösterdi ve bizi doğru yola iletti. Hamdolsun.

Pensvilyanya’ya gelince, Allah hiç kimseyi bu hale düşürmesin. Bunları en güzel Devlet BakanıEmrullah İşler tarif etti ve “Pensilvanya iflas-ı ekmel yaşamıştır” dedi.

Allah aşkına tekrar yukarıdaki listeye bakalım.

Hangisini evinize alırsınız ve misafir edersiniz? Hangisiyle aynı sofrada buluşursunuz? Hangisiyle ortaklık kurarsınız? Hangisiyle vatan, millet ve din üzerine “güvenle” ittifak edebilirsiniz?

Çatıcıların niyetleriyle amelleri buluştu. Rabbim niyetlerini ve amellerini bu şekilde beyan ettirerek, milletimizi doğru yola iletti. Hamdolsun.

Çatı cephesi kaybetti. Hak ve halk cephesi kazandı. Müslümanlar için söylüyorum.

-Bu bir sevki ilahidir. Bütün dünyadaki Mazlum Müslümanlarının duasının kabulüdür. Erdoğan sadece Türkiye’nin değil, bütün bir İslam âleminin sahiplendiği bir liderdir.

Ve nihayet yüz yıllık bir parantez kapanmış, yeni bir parantez açılmıştır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Öztürk Arşivi