Lionslardan Ödüllendiler!

Lionslardan Ödüllendiler!
Uluslararası Siyonizm’in içimizdeki yapılanmalarından biri olarak gösterilen Lions kulüpleri sağa sola ödül dağıtmaya devam ediyor.

Bir süredir kan kaybettikleri yönünde söylentiler ortalıkta dolaşan, daha önce tavsiye usulüyle üye alırken tarihinde ilk defa ‘üye kampanyası’ düzenleyen Uluslararası Siyonizm’in içimizdeki yapılanmalarından Lions kulüpleri sağa sola ödül dağıtmaya devam ediyorlar.

‘SAHTE PROFESÖR’E LİONS ÖDÜLÜ

Laikçi kesim ve kartel medyasının bir dönem ‘profesör’ olarak lanse ettikleri sözde ‘Sümerolog’ Muazzez İlmiye Çığ’a da Lions’un kurucusunun adına dağıtılan ‘Melvin Jones Dostluk Ödülü’ verildi.

ÇIĞ’IN ÖDÜLÜNÜ KARACA VERDİ

Lions ‘Büyük Ödülü’ olan ve M. İlmiye Çığ’a 100'üncü yaşında verilen dünyada Lions’un kurucusunun adını taşıyan Melvin Jones Dostluk Ödülü, insanlığın ve toplumun kalkınmasına katkıda bulunduğu öne sürülen kişilere veriliyor. Ödül törenine kendisi de Melvin Jones Dostluk Ödülü sahibi olan TEMA Vakfı’nın kurucularından Hayrettin Karaca da katıldı. Hayrettin Karaca, Muazzez İlmiye Çığ’a ödül sertifikası ile birlikte tebriklerini de sundu.

BÜYÜKERŞEN’E DE ÖDÜL

Bu seneki ödül dağıtımında Çığ’ın yanı sıra Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de ödüle layık görülen isimler arasındaydı. Büyükerşen’e ‘Melvin Jones Fellow Dostluk Ödülü’ verildi.

BÜYÜK KULÜP’ÜN MASONLUĞU DA TESCİLLENMİŞ OLDU

Bu arada Büyükerşen’in ödül töreninin Kadıköy’de bulunan Büyük Kulüp’te düzenlenmesi Büyük Kulüp ile masonlar arasındaki içiçeliği de ortaya koydu. Büyükerşen 6 yıl önce de yine bu ödülü almıştı.

ÇIĞ’IN MASKESİNİ AKİT İNDİRMİŞTİ

Lionslar, ödül verdikleri Çığ’ı yine dünyanın önemli ‘Sümerologlarından’ biri olarak tanıttı. Oysa Muazzez İlmiye Çığ’ın profesör değil doktor bile olmadığını Akit ortaya çıkarmış, Çığ kendisi de bu bilgiyi doğrulamıştı. 2009 yılında verdiğimiz bir haberde, Türkiye’nin tek Sümeroloji Bölümü olan Ankara Üniversitesi DTCF kayıtlarında Muazzez İlmiye Çığ adına ne bir doktora tezi ne de bir kayıt bulunuyordu. Mason Locaları tarafından inançlı kesimlere ve özellikle başörtülülere yönelik bir psikolojik harp “projesi” olarak öne sürülen Muazzez İlmiye Çığ, tesettürün tarihte fahişelerce kullanıldığı gibi ahlaksız sözde tarihi bilgiler öne sürmüş, kartel medyası ise bu safsataların üzerine atlamıştı.

AYDINLIK’A ÖDÜL NE ZAMAN?

Mason Localarında ‘Hemşire’ sıfatıyla konferanslar veren Çığ'ın bütün kitapları ise İşçi Partisi'ne yakınlığı ile bilinen ve Aydınlık yayın grubu içinde yer alan Kaynak Yayınları tarafından yayınlanıyor. İşçi Partisi ve Aydınlık grubu Mason, Lions ve Rotary kulüplerine sözde muhalefet yapıyor ve Atatürk'ün kapattığı söz konusu kurumların daha sonra açılmasına sözde tepki gösteriyordu.


Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum