Turgay Yener

Turgay Yener

Çitlioğlu'nun Yahudi aşkı!

Çitlioğlu'nun Yahudi aşkı!

Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Dr. Ercan Çitlioğlu, İsrail’le yükselen gerilim konusunda ve Hatay’da gerçekleştirilen PKK saldırısıyla ilgili son günlerde televizyon televizyon dolaşıyor.

Aynı zamanda emekli asker olan ancak bunu uzun süre gizleyen Çitlioğlu, kamuoyunun gündemine ilk olarak, İsrail Kasabı olarak anılan Ariel Şaron’un komaya girmesi sonrasında İsrail Büyükelçiliği’ni arayıp derin üzüntülerini bildirmesiyle gündeme gelmişti.

Çitlioğlu’nun bu konuşması bazı internet sitelerine yansımıştı.

İsrail’le böylesine ilginç ilişkisi olan Çitlioğlu şimdi de çok ilginç bir stratejiyle kamuoyu karşısında.

Çitlioğlu bugün Habertürk TV’de katıldığı programda Kürtlerle Yahudilerin aynı soydan geldiğini iddia etti.

Çitlioğlu bunu yaparken İsrail’in gemilere saldırısıyla, Hatay’daki saldırının aynı elden çıktığını kesin olarak söyleyemeyeceklerini anlatıyordu.

Ancak bunu anlatırken, tersi yönde bir teoriyi ince ince işledi ve adeta Kürtleri İsrail’in kucağına itmek için ortaya kafa karıştırıcı bilgileri üstelik de bilimsel gerçek gibi sundu.

Çitlioğlu aynen şöyle söyledi: “Kürtlerle Yahudilerin baba tarafından bin yıl öncesinden gelen gen akrabalığı olduğu daha doğrusu aynı soydan geldiklerine ilişkin bir takım antropolojik veriler ortaya kondu. Bunlar bilimsel açıklamalar.”

Çitlioğlu tabiri yerindeyse bu fitneyi canlı yayında söyledikten sonra üstüne, “böyle olsa bile, buna rağmen” gibi ifadeler kullanarak, yine de Hatay saldırısını İsrail’in yapmış olamayacağını söyledi.

Psikolojik Harp uzmanı olan Çitlioğlu’nun ustaca yaptığı bu ince işçiliğin üzerine neler kuracağı merak konusu.

İsrail Kasabı Şaron’un komaya girmesinden derin üzüntü duyan Çitlioğlu’nun gerçek hesabı önümüzdeki günlerde aydınlanacağa benziyor.

Çitlioğlu’yla aynı zihniyetten beslenen ODA TV’nin de İsrail saldırısı sonrası, ince ince Türkiye’nin nasıl haksız olduğunu işlemeye çalışması da ibretlik bir durum.

Oda TV birkaç gün sonra İsrail’in saldırısı sonucunda ölenleri terörist ilan ederse hiç şaşırmayın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turgay Yener Arşivi