Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

İtham ediyorum!

İtham ediyorum!

Uğur Mumcu’nun eşini ve kardeşini itham ediyorum. Özal’ın eşini, kızını ve oğlunu itham ediyorum ve savcıları göreve çağırıyorum..
Hani Özal’a limonata içirmişlerdi. Hani, kuru fasulyeyi hiç sevmezdi. Hani koşu bandında kriz geçirmişti..
İlk suikast olayı ile ilgili gerçekleri eşi, kardeşi, yakın mesai arkadaşları ile paylaşmış olamaz.
Ahmet Özal “Açıklayacağım” diyor. Ne açıklayacaksa hemen açıklamalı. Eğer oyalamaya devam ederse, savcılık evinde arama yapmalı.
Yok kardeşim, bu konuda ben kimseye güvenmiyorum.
Herkes diyor ki, Mumcu’yu derin devlet öldürdü. Bu işin içinde Ergenekon da var. Peki bu iddia doğru ise Güldal Mumcu’nun CHP’de, Ceyhan Mumcu’nun İP’de ne işi var?..
Herkes bildiğini söylemeli. Meclis, hükümet, polis, MİT, savcılar konuyu yeniden incelemeli..
Bedri İncetahtacı dosyası da yeniden açılmalı, Adnan Kahveci dosyası da. Sahi, SP’liler İncetahtacı konusunda bugünlerde neden seslerini yükseltmiyorlar!
Sadece Özal, Bitlis, Mumcu, Ersever’le kalmamalı bu iş..
Şu Yargıtay Başsavcısı Uğur Tönik’in, Özal suikastı ile ilgili olarak ifadesinin alınması gerek. Bu soruşturmayı o yönetti ve suikastın arkasındaki isme ulaştı. Onun yardımcıları da önemli.. Onları da bulup çağırmak gerek.. Kartal Demirağ’ın bu konuda yeniden ifadesine başvurulabilir.. Tönik hazırladığı raporu Özal’a verdi. Özal bu raporu ne yaptı? Kime verdi? Ailenin bunu bilmesi gerek. Gizleme hakları yok.. Savcı bu raporu istemeli.
Simavilerin Türkiye’den ayrılması da bu konu ile ilgili. Madem Hürriyet’in el değiştirmesi de ele alınacak, o zaman Abdi İpekçi dosyasını da yeniden açmak gerek..
Oldu olacak, Aydın Doğan bir gecede nasıl gazete patronu oldu, onu da bir inceleyelim..
Aydın Doğan’ın da, Simavi kardeşlerin de ifadesini almak gerek..
İcabında, mesela, söz gelişi, ilgisi varsa İbrahim Tatlıses’i de çağırıp dinlemek gerek.. Yani, kimin bu işle bir ilgisi varsa, onları dinlemek gerek..
Özal abisinin köşke sokulan infaz görevlileri tarafından öldürüldüğünü söylüyor. Ve adres gösteriyor: O gün sağlık görevlilerine izin veren kim?
O dönemin MİT, Emniyet İstihbarat, İçişleri Bakanı, MGK Genel Sekreteri dinlenmeli. Ve tabiî yürütmenin başı olarak Başbakan olan kişi de ifadeye çağırılmalı..
Bu konuda biraz daha ilerlenirse birileri ülkeyi terkedebilir..
Doğan’ın gazeteleri ve TV’leri satışa çıkartmasının ardından OMV ile de PO’nun satışını görüşmeye başlaması bana ilginç geldi.. Madem Doğan’dan söz ediliyor. O zaman Koç’un da kapısının çalınacağı şeklinde okumak bu iddiayı hiç de yabana atılacak bir şey olmaz..
Hepsinden önce Demirel. Zaten Çölaşan yazmış yazacağını. Haberin kaynağı belli: Cindoruk.. Cindoruk’un haber kaynağı da Demirel. Demirel’den sonrasına ecinniler karışmış demektir zaten.. Son 50 yılın kara kutusudur Demirel..
İster Mumcu suikastını çözün, ister Ersever, Bitlis, Özal suikastını aydınlatın, sonunda aynı kapıya çıkarsınız.. İpin ucu kozmik odada.. Kozmik odanın anahtarı Genelkurmay’da.. Kozmik odanın komşuları ise ABD ve İsrail..
Neyin peşindesiniz ki; her şey ortada. İnanın Ankara’daki kozmik odaya girerseniz ve Ankara’daki darbe planını deşifre ederseniz bu ne Ergenekon’a benzer, ne Balyoz’a..
Ya hu darbe İstanbul’da yapılmaz, darbenin merkezi Ankara’dır.. İstanbul destek unsurudur. Diyarbakır, Trabzon, Malatya, Kayseri, Adana, Konya, İzmir, Antalya, Balıkesir’de de var bu planlar.. Asıl büyük sır Ankara’da. Daha Ankara’dan bir haber, bir ses yok.. Millet Ergenekon’la oyalanıyor..
Zaman kaybediyoruz.. Birileri, savcılar Ankara’daki kozmik odaya girene kadar direnmeye devam edecek. Benden söylemesi. Özal suikastının izleri bizi Ankara’ya götürecek.. Tuncay Özkan’ı bırak, Morisson Süleyman’a bak!
Selam ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdurrahman Dilipak Arşivi