Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Kara bahtım kem talihim neyleyim..

Kara bahtım kem talihim neyleyim..

Fişleme nasıl yapılırmış görmek isteyenler Balyoz davası eklerine baksın..
Bu dosyayı ele geçirenler, kim kimdir diye herkes hakkında bilgi sahibi olur..
CHP’lilerin nasıl kadrolaştıkları, Masonların bu işin içinde nasıl yer aldıklarını açıkça görmek mümkün bu eklerden..
Vali, kaymakam, üst düzey bürokrat, rektör, dekanı bırakın; öğretim üyelerini geçin, her fakültedeki öğrencileri bile fişlemişler.
İlk gözaltına alınacaklar, el konulacak şirketler, bankalar..
Senaryo dehşet verici. Serbest piyasa ekonomisinden vazgeçiliyor. Bankalara el konuluyor, yurt dışına para çıkışı engelleniyor. 50 milyar dolar olduğu öngörülen irticai sermayeye el konuluyor. Banka hesaplarına el konuluyor. Yabancı ve azınlıkların hesaplarına da el koyuyorlar bu arada. Borsa kontrol altına alınıyor. Finans kuruluşları kapatılıp hesaplara el konuluyor. Bir çok vakıf ve derneğe de el konuluyor. Merkez Bankası para basıyor. Stratejik şirketler devletleştiriliyor. Özel şirketlerin mal varlıklarının %40’a varan kısmı kamu denetimine alınabiliyor.
Bazı holdingler devletleştiriliyor. Uluslararası şirketler tasfiye ediliyor. Servet vergisi ve lüks tüketim vergisi getiriliyor. Nereden buldun yasası çıkartılarak hesapları şüpheli bulunanların servetlerine el konuluyor. Bütün büyük şirketlerin yönetim kurullarına askeri personeller atanıyor.
Emeklilik yaşı 70’e çıkartılıyor.
Bunu yaparken hangi kaynaklardan yararlanacaklarını da belirlemişler..
Başta TSK olmak üzere, Mason locaları, CHP ve bazı akademisyenler ve bürokratlar.
Şimdiden bu kadrolar belli yerlere yerleştirilmeye çalışılmış. Alt düzeydeki bu görevliler, alarm verildiğinde şeflerini tutuklayacak ve yerlerine kendileri geçecekler..
Bu listeler deşifre olmuş vaziyette. Sayıları binlerle ifade edilen her bakanlıktan ve kurumdan bu kişiler şimdi ne yapacaklar?.. Kendilerini nasıl savunacaklar ya da o makamda bundan sonra nasıl oturacaklar?..
Vali, kaymakam, büyükelçi, konsolos, herkes var bu listede..
Mesela BBDK’dan iki isim: İşçi Partili, askeriyeden ayrtılma. Milli Güvenlik Akademisi ile birlikte çalışıyor. Güvenilir. Adı, soyadı, halen bulunduğu kurum belli.
Bir başkası. Yalçın Küçük’le irtibatlı. Birlikte çalışıyor. Güvenilir.. Mason, yardımcı oluyor..
A.Y. BDDK’da. CHP’li. Kadınlara düşkün. Evlilik dışı ilişki tespit edildi. Kayıtlarda var. Birlikte çalışmaya hazır. Güvenilir..
Bir başkası: Alevi, CHP’li. Genel seçimlerde yoğun çalıştı. Birlikte çalışıyor. Güvenilir.
Bir başkası: Solcu. Para konusu hariç güvenilir. Aktif çalışıyor. Güvenilir.
Başbakanlık’ta görevli H.T’ye ne demeli? Radikal İslâmcı. MGV üyesi. Eşi Kur’an kursu hocası. Bilgi almada işe yarıyor. Personel konusunda düzenli bilgi aktarıyor. Dikkat edilmeli.
DPT’de uzman H.B.’ye ne demeli peki: Solcu. Alevi. Kadın pazarlama işi yapar. Birlikte çalışıyor. Güvenilir. Personel konusunda yardımcı oluyor..
Başbakanlık’ta üst düzey görevli H.G. Radikal İslâmcı. Eşi türbanlı iken sonradan başını açtı. OYAK’la bağlantılı. Askeri erkana yakınlaşmak istiyor. Bilgi almada işe yarıyor. Güvenilmez..
Bu listede o kadar çok CHP’li, Alevi ve Mason var ki... Hemen hepsi güvenilir, birkaç Alevi ve CHP’li hariç, Masonların hepsi güvenilir, işbirliği yapan pozisyonda.
Benim anladığım kadarı ile Masonlar doğrudan bu Ergenekon’un, darbe planlarının içinde.
ADD, ÇEV, ÇYDD ne kadar bu işin içinde ise localar da o kadar içinde..
Bu belgelerin en önemli yanı, bürokrasi içindeki Balyoz uzantıları son ele geçen belgelerle deşifre olmuş durumda ve şimdi derhal bu isimlerin tedbiren görevden el çektirilmesi gerek..
Ah benim güzel memleketim. Kara bahtlı, kem talihli maderim.
Selam ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdurrahman Dilipak Arşivi