Can Bartu

Can Bartu

Her şey yanlış

Her şey yanlış

FENERBAHçE, G.Birliği maçına çıkıyor, takımın kazanma isteği yok. Sivas-G.Saray maçında her şey olabilir.

Senin birinci görevin, kendi sahandaki maçı kazanman. Bu kadar yavaş, bu kadar ruhsuz bir futbol oynanır mı? Uzun süre bir tek şutun, gol pozisyonun yok. İki tane pas yapamıyorsun.

Golü yedikten sonra açılıyorsun. Gençler o golü atmasa, 0-0’a götürecek. Sahandaki maçta hala tek forvetsin. Dünkü maça kadar 16 golü olan bir oyuncunu yedek soyunduruyorsun. Böyle bir ayıp olur mu? Tamam, Kezman’dan vazgeçemiyorsun. O zaman ikisini, yani Semih’le Kezman’ı birlikte oynat. Nitekim, ikinci golü atan yedek soyundurduğun gol kralın Semih. Bu inat, bu bilinçsizlik niye? En azından sahandaki maçta iki santrforla oynayacaksın.

Fenerbahçe, futbol olarak da keyif vermiyor.

Sadece Aurelio

Böyle bir takım olur mu? Baştan aşağı eksik bir takım. Doğru dürüst orta sahan yok. Bir tek Aurelio var, sağa sola koşacak. O da eskisi gibi değil. Bu Fenerbahçe anlaşılır gibi değil.

Avrupa’da oynayan F.Bahçe nerede, buradaki Fener nerede? "Bizim için Avrupa önemli. Türkiye Ligi değil" diye düşünüyorlarsa, fena yanılıyorlar. Burada netice alamazsan, Avrupa hayal olur. Avrupa’ya ancak turistik gezi yaparsın. G.Birliği, Fener’den daha iyi oynadı. Daha çok pozisyona girdi. Ancak, F.Bahçe pozisyonları değerlendiren, maçı kazanan taraftı.

Burada çift santrfor olsa farklı olacak. Sen, Semih’i kenarda bırakıyorsun. Semih bir tane gol attı mı, bir tane de Deivid’e attırdı mı? İşte sana maçı kazandırdı. Söylenecek bir şey yok. Her şey yanlış yapılıyor. Oyuncu oynatma yanlış, oyuncu değiştirme yanlış. Durup dururken Maldonado neden çıktı? F.Bahçe bu galibiyetle az da olsa şansını son maça bıraktı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Can Bartu Arşivi