Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Bre vicdansızlar!

Bre vicdansızlar!

Allah’tan korkmak, kuldan utanmak diye bir söz vardır...

Be Bahçeli, bu da yapılır mı? Rus kadınla, yetmedi, emekli bir albayın eşiyle, o da yetmedi, Alevi bir kadını ele geçirmek için Hz. Osman’a küfrederek dolap çeviren iki adamı alacak, iki ilde liste başı yapacaksın. Türkiye’yi bu kadroyla mı kurtaracaksın?.. Bütün bunlar olurken neredeydiniz, hiç duymadınız mı, şüphelenmediniz mi, yoksa göz yumdunuz, üstünü mü örttünüz?..

Birine yerel yönetimleri, ötekine kadın ve aileyi teslim edeceksin.. Ciğeri kediye teslim etmek mi senin devlet adamlığın.. Yapma be hemşehrim..

Örtülü kadınları taciz etmek hobisiymiş.. İzlediniz mi, internete düşen görüntüleri..

CHP’liler yapsa, hadi adamın dinle bir alıp veremediği yok dersin de adamlar Cuma namazına gitmekten söz ediyorlar ya hu! Müslümanlığı böylesine rencide etmek nereden çıkıyor?..

Hadi bakalım şimdi çık işin içinden çıkabilirsen.

Çalışma arkadaşların bunlar mı, örgütü bunlara mı emanet ettin?..

Hadi şimdi konuş. Öfkelenmeden, sakin sakin..

Olan oldu da sıradakileri ne yapacaksın? Herhalde partide olanları en son siz duyuyorsunuz..

Aileyi bu adamlara emanet edecektiniz ha. Hazineyi kime emanet edecektiniz?

Adam genel başkan yardımcısı, adam liste başı.. Neyse ki istifa ettiler.

Baykal istifa etti. O bir kadınla yakalandı, seninkiler grub halinde iş tutuyorlar.. Peki senin arkadaşların ne yapacak? Bu listeyle mi seçime gireceksin.. Adamların seni takmıyor.. CHP ile koalisyon kurmaktan söz ediyorlar..

Seçmene ne diyeceksin? Tek örnek bunlar mı? Bekle arkası da varmış..

Türklük, Müslümanlık, geç bunları, insanlıktan söz et..

Şimdi birilerinin aklı nasıl çalışır biliyor musunuz?

1-Bunları kim sızdırdı? Özel hayat vs. Zaten avukatları bu gerekçe ile savcılığa başvurdular bile.. Minareyi çalan, kılıfını hazırlamıştır.

2-Biz de ötekilerin kirli çamaşırlarını dökelim ortalığa..

Hadi, buyurun, meydan sizin.. Kimin pisliği varsa, dökün ortaya, hiçbir şey gizli kalmasın..

Bu tipteki adamlar her yerde var. CHP, MHP fark etmiyor.. Olmadıkları yer yok.. Ve her yerde de belli konumdadırlar.. Adamlarda şeytan tüyü var.. Hangi partide olurlarsa olsunlar aynı karakterdedirler..

En rezili bunlar değil, rezilin de rezili var daha.. Bu adamlar sağcı filan da değil, baksanıza. Sağla da dalga geçiyor. CHP ile koalisyon kurup AK Parti’yi devirmekten söz ediyor..

Bir de aklıma şu geliyor. Bunlar “ne günah işlediler ki” bir anda birileri iplerini çekiverdi..

Bu işler yeni öğrenilmiş olamaz.. Adam yıllardır her gün pavyona gitmekle övünüyor. Bir de “Bahçeli’nin istihbaratı iyidir” derler. Birileri sanki siyaseti ve bizim zihnimizi formatlıyor..

Tamam! Bu adamlar gırtlaklarına kadar batmış. Birileri bir görev verir, yapmazlar, o zaman bunların ipi çekilmiş olabilir. Ya da, emekli albay işin farkına varmıştır, karısından intikam alıyordur.. Savcılık soruşturmasında daha birçok konu aydınlanacaktır.. İster misiniz bu işin içinden de bir örgüt çıksın..

Ya da “Kızım sana söylüyorum, gelinim sen dinle” kabilinden, bunları önümüze atıp linç ederler, ötekilere haber gönderip görev verirler. “Yoksa akıbetiniz örnekteki gibi olur” derler..

Mümkünlü de her şey mümkün..

Şimdi bu adamlar ne yapacak? Gidip büyük şeften özür dileyip, işi pişkinliğe vurup yollarına devam mı edecekler.. İstifa edecekler. Sonra gözden kayıb mı olacaklar..

Hadi bunlar kendi yolunu bulur.. Kendi düşen ağlamaz.. Peki ya bu insanların anne-baba, kardeşleri, eşleri, çocukları.. O kadınların hali ne olacak? Onların aileleri, çocukları..

Dahası da var, şimdi bu işe bulaşmış olanlar, bu işi bilenler, hemen ağabeylerine şantaj yapmaya başlayacaklardır. Bu dünyada işler böyle. Düne kadar elinizi öpenler, fırsatını bulduğunda saldırır, şantaja başlar, düştünüz mü vururlar.. Bunların şoförleri, korumaları, özel kalemleri, berberlerine varana kadar ötmeye başlarlar.. Bu işler böyledir.. Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar.. Sonra.. “Nuh tufanı bile bizi yıkamaz” diye övünürken, bir anda her şey tepe takla olur gider..

Böyle gizli kayıtlar, artık her zaman mümkün.. Kim bilir, çeken o kadınlardan biridir.. Şantaj yapmak istemiştir, olmayınca satmıştır. Belki de intikam almak için yapmıştır bunu.

Belki, kasetin bu kısmını yayınlayıp, kestiği kısımlar üzerinden şantaj yapmaya devam ediyordur. O bölümlerde daha dehşetli, başka konular vardır.. Onu o kişiler bilir..

Bu işin sağı solu, politikacısı, işadamı yok.. Mafia, media, sermaye, siyaset, bürokrasi, STK, spor, sanat, manken ajansları, magazin dünyası, reklam dünyası olmayan yer yok ki..

Baksanıza, ÇYDD bile bu işlere bulaşmış, iddianame eklerine göre.. Fuhuş bataklığında yok yok..

Yazık.. Bu adamlara da yazık, bu topluma da.. Bunlar tamam da sahi bunlara alkış dağıtanlar ne oluyor?!.

Selâm ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdurrahman Dilipak Arşivi