Mevlüt Özcan

Mevlüt Özcan

Sigara meselesi olanlara 1

Sigara meselesi olanlara 1

Sigara ikram eden sizin en büyük düşmanınızdır, biliyor musunuz? Çünkü sigara, sağlığa karşı işlenmiş bir cürümdür. Şunu da açıkça ifade edelim: Sigara vücuda giren bir hırsızdır. Organları çalmakla kalmaz; imana da kasteder. Biraz sonra izah ve ispat edeceğim ama sigara, haram bir merettir. Zira sigara içen kimse kendini öldürmeye karar vermiştir. Böyle bir kişinin ölüm kararı da intihardır. Bilerek ölümün sebebini hazırlayan kişi intihar etmiş sayılır.

Sigaranın kanser yapmada @ etkili olduğunu herkes biliyor. Peki, bir insan olarak bu insanların bunu bildikleri halde, niçin sigara içtiklerini kanaatim odur ki, benim gibi sizler de merak ediyorsunuzdur. Ben kendime göre meseleyi şöyle değerlendiriyorum. Dinleyin bakalım sizin anlayışınıza uyacak mı? Ben diyorum ki:

İnsanların bir kısmının zekâsı umduğumuz gibi yüksek değil. Bu grubun zekâları fare zekâsıyla aynı. Sigara içen kardeşlerim bana kızmasınlar. Ben bir vakıayı arz ediyorum.

Fare zehirli peyniri yedikten sonra ölünce, ikinci gelen farenin o zehirli peyniri yemediği görüldü. Bunun için anında öldüren zehirler yerine birkaç günde öldüren zehirler üretildi. Onun için arkadan gelen fare görmediği için o da yemeye devam etti, birkaç gün sonra oda zehirlenip öldü.

Sigarada anında öldürmediğinden uzun zamanda öldürdüğünden bazı insanların zekâsı da fare zekâsı gibi hareket ediyor. Ne kadar enteresan değil mi?

* Dünyadaki toplam nüfus: 7 milyar

* Toplam Müslüman sayısı: 3 milyar

* Sigara içen insan sayısı: 3 milyar

* Sigara içen Müslüman sayısı: 500 milyon

* Dünyada en büyük sigara üreticisi kazancının 'ini İsrail'e gönderiyor.

* Müslümanların bu şirkete günlük cirosu 1 milyon dolar

* Bu marka sigaranın ortalama kâr yüzdesi % 'dir.

* Müslümanlardan ortalama günlük kârı yüz milyon dolar

* Böylece 11 (on bir) milyon dolar Müslüman parası her gün İsrail'e gitmiş oluyor, evet her gün...

Bu bilgileri aldıktan sonra;

"Madem böyle ben de bu mereti bırakıyorum" diyor, ancak kendinize hakim olamıyorsanız geliniz ben size yardımcı olayım da kötü alışkanlığınızı yeniniz.

Metot gayet kolay:

Kur'an-ı Kerim'den;

Gul Rabbi euzübike min hemazati'ş Şeyatin. (Mü'minin: 97)

Ve euzübike Rabbi en yahdurun. (Mü'minin: 98)

Ve hıfzan min külli şeytanin maridin. (Saffat: 7)

(Not: Âyetleri orijinal harfleriyle okuyunuz.)

Bu ayetleri okuyun

Nasıl okuyacaksınız?

Sigara içme isteği geldiği zaman sürekli okuyunuz. Bunları okuyan kişi, Cin'lere karşı aktif savunma sağlayarak, kişinin beyninde Cin'leri son derece sıkan ve hatta yıkan dalgalar yaymak suretiyle manyetik alan oluşturur. Böylece kişiye yaklaşmak isteyen Cin'i etkisiz hale getirir.

Cin'lerin en büyük özellikleri ve eğlenceleri insanların zayıf tarafından faydalanarak, müsait olan yapıları dolayısıyla insanları kendilerine bağlı kılmak böylece istediklerini yaptırmaktır.

Bu varlıkların görülmemelerinin temel sebebi saniyede 365 Km.'nin üzerinde bir hızla hareket etmelerindendir. Hızlarını yavaşlatma özelliklerine de sahip oldukları için bazen "UFO" olarak da karşımıza çıkar.

Yarın yazımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mevlüt Özcan Arşivi