Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Biz korku dolu bir rüya gördük

Biz korku dolu bir rüya gördük

Her şey yalan, her şey düzemece. Bu ülkede hiç darbe olmadı. 28 Şubat yaşanmadı, Ergenekon, Balyoz hayali örgütler.


Çetin Doğan, Hurşit Tolon, Fırtına, Koman “hepsi tertemiz”, Türk halkı toptan şi­zofren. Hayal görüyor bu insanlar..

Biz askeri mahkemede yargılanmadık. Ben yazmadığım yazılardan dolayı tazmina­ta mahkum olmadım. Evim haczedilmedi..

Sonunda Özkök Paşa da gerçeği gördü. Mahalle baskısı o kadar yoğundu ki. Sonun­da o da teslim oldu: “Kimseye ne kızıyorum ne de suçluyorum. Herkes tabii kendi­ne göre düşünce tarzı içinde. Görüşler başka başka. Herkes bir şey söyler ama ger­çekler bir şekilde ortaya çıkar. Arkadaşlarımın hepsi tertemizdir. Ben hiçbirini suç­lamadım, şikâyet etmedim ve haklarında kötü bir şey söylemedim. Onlar ne derlerse, gönülleri hoş ol­sun.”

Evet evet, Evren ve Şahinkaya dünyanın en namuslu insanları. Kendilerine milenyum çağı insanlık onu­ru ödülü verilmeli. Karıncayı bile incitmemişlerdir. İsterlerse, karınca yuvasını ezdiği için bir tatbikat­ta, bir tank sürücüsünün YAŞ tarafından ordudan ihraç edildiğine dair “1000 Tanık” dinletebilirim..

Tek bir emir yeter..

- Dikkkaaayt! 1000 tanık bulunacaaaak! Bul!

Böyle olmasaydı, cumhuriyetimizin kurucu ve koruyucu kadrolarının istinatgahı, cumhuriyetin dayan­dığı kavram ve kurumları kendisi için şiar edinmiş, bu ilke ve bu uğurda gerçekleşmiş inkılablara iman etmiş olan CHP gibi bir partinin Kılıçdaroğlu gibi bir lideri, durup dururken Ergenekon’un fahri avukat­lığına soyunur mu idi!

Devlet Bahçeli gibi bir milliyetçi, bu insanları kurtarmak için Silivri’den parlementoya siyasi bir tünel kazmak için kendini riske atar mı idi? Bahçeli MİT ajanıymış, yok kasedi varmış. Adam ne yaptı ise va­tan için yapmıştır. Her şey vatan için!

Ne Susurluk yaşandı bu memlekette, ne kimse fişlendi. Ne dine karşı irtica diye İslama, mürteci diye Müslümanlara karşı “topyekûn bir savaş” başlatıldı.

JİTEM diye bir örgüt hiç olmadı.

MGK demokrasimizin yılmaz savunucularının merkez üssüdür.

Kartal Demirağ ANAP kongresinde, cebinden bir demet dolar çıkartıp, Özal’ın başından aşağı atmak is­terken, eli yanlışlıkla tabancanın tetiğine dokunduğu için o müessiz kaza olmuştur.

Sezer’in kıymetini bilemedik aslında.. Uluslararası hukuk ödülünü verilmesi, adına her yıl uluslararası hukuk konferansları düzenlenmesi gereken bir adam.. Mamafih masa tenisi federasyonuna da başkan olabilir..

Lucky-S ve Kısmetim-1’de aslında eroin değil, süt tozu taşınıyordu. Sahil muhafaza insani yardım için eskortluk yapıyordu. Behçet Cantürk Afrika’ya insani yardım işi organizasyonları yapıyordu..

Mesela Matilt Hanım aslında namus ve iffet timsali bir kadındır..

Batık bankalara ve holdinglere danışmanlık yapan paşalarımız, oradaki usûlsüzlükleri tespit etsin diye MİT tarafından gizlice oraya yerleştirilmiş kişilerdi. Hepsi daha sonra gizli tanık oldu!

Asıl suçlular aslında Kur’an kursunda gizleniyorlar, İmam Hatiplerde.. Kadınlar ise başörtülerini kim­liklerini gizlemek için örtüyorlar. Devletimiz onun için bunların üzerine gitti..

Bizi kandırdılar.. Biz de kandık. Zaten düşündüğümüz şeylerin çoğu hayal ürünü idi. Yoksa Türk ordu­su kendi halkına karşı darbe yapar mı? Böyle bir alçaklığın altına imza atar mı? Kendi yazarını çizerini öldürtmek için plan yapar mı? Herkesi fişler mi, andıçlar mı, kendi halkına karşı plan yapar mı? Olur mu böyle bir şey..

Çetin Doğan’dan, Hurşit Tolon’dan, Evren’den, Şahinkaya, 312 generalden, Güven Erkaya ve ailesin­den, muhterem eş ve çocuklarından ve saygıdeğer avukatlarından, o kararları veren ve daha önce ken­dilerini eleştirdiğim hakimlerinden, savcılarından özür diliyorum..

Tedavi için bir doktor arıyorum..

Biz sağcı değil solcuyduk, öyle olmalıydık aslında. Atatürk dini korumak ve kollamak için laikliği buldu getirdi. İmamların Cumhuriyet ve Aydınlığa abone yapılması gerek.. Çağdaş Yaşam Derneği’ne üye ol­malı imamlar. Müftülerin en hası Turan Dursun idi. Boşuna mı ona TRT’de dini programlar yaptırdılar?

Darbe marbe olmadı bu memlekette. Ordumuz her zaman demokrasinin bekçiliğini yaptı..

Tamam, şimdi anladım ki, Erdoğan haindir.. AK Parti olmasa, Türkiye güllük gülistanlık olacak!?

Başka ne söylemem gerek bilmiyorum.

Bu darbe komisyonunda konuşulanların hepsi yalan yanlış şeyler..

Darbecilerimizi bize geri verin. Demokrasi, insan hakları, özgürlük, hukuk devleti sizin olsun.

Çünki biz mazoşistiz, değil mi?

Selam ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Abdurrahman Dilipak Arşivi