Serdar Arseven

Serdar Arseven

Ak Parti… İnsaf Din’in yarısı!

Ak Parti… İnsaf Din’in yarısı!

Geçen gün “Kikiri mikiri muhafazakar-lar”dan bahsetmiştik… Tâbir okuyucularımın çok hoşuna gitmiş… Ezik-büzük, kikiri mikiri muhafazakarlar!.. • CHP darmadağın, adamlar perişan olmuş, kimin eli kimin cebinde belli değil, bir zamanların koca CHP’si kıytırık bir partinin peşine takılmış, milletten her seçimde tokat yiyen partinin vekilleri grup toplantılarında birbirlerini tokatlıyor!.. Tablo berbat… Bazı Ergenekoncu yazarların göğüslerini gere gere ve isim vere vere “CHP’yi savunabilmeleri” dikkat çekici!.. Tam mânâsıyla “Adamlar adam abi!” durumu.

 

 Mesleklerinde bir yerlere gelmelerini neredeyse “tamamen” AK Parti’nin yükselişine borçlu olan birtakım “kikiri mikiri muhafazakarlar” ise… “Yandaş” sataşmasının sadır olduğu her ortamda savunmaya geçiyor.

 

 Bu sütunda, Başbakan Erdoğan’ı hayli kızdıran ancak zaman içinde kendisinin de “hakkımızı” teslim ettiği yazılar yer aldı. Çoğu zaman da, AK Parti’nin olumlu icraatlarına vurgu yaptık. İnsaf Din’in yarısı!.. Bütün namussuz heriflerin bir kaşık suda boğmak için fırsat kolladıkları Erdoğan ve ekibinin hakkını teslim etmezseniz insafsızlık yapmış olursunuz. İçinde bulunduğumuz dönemin herhangi bir gününe Erdoğan’sız uyanmış bir Türkiye’nin hangi badireler içine düşeceğini… Silivri’de eşkıyalığın türlü versiyonunu ortaya koymuş sırtlanların bu aziz millete nasıl saldıracağını görmemek mümkün mü?

 

 Bu memleketin birçok işi düzgün gidiyor. Birçok işi dedim… İstisna tarafında “Eğitim” var; eğitim dünyası gerçekten berbat!.. Diğer pek çok alanda ise gerçek devrimlere imza atıldı. Siyasi iradenin güçlü duruşu olmasaydı, milletten her seçimde artan oranda destek almasını sağlayan aksiyonu olmasaydı,  “darbecilerle” mücadelede böylesine büyük mesafeler kat edilebilir miydi. Sütü bozuk adamların “kodese” tıkıldıklarını görebilir miydik?

 

 Memleket gelişiyor, hızla gelişiyor. “Geniş Aile”nize şöyle bir bakın; 11 sene evvel kaçı “ev sahibi”ydi, şimdi kaçı? Bir bakın, bundan 11 sene önce etrafınızdaki insanların kaçı uçak yolculuğu yapabilme imkanına sahipti? Ben baktım; bu yılın ilk üç ayında taşınan toplam yolcu sayısı, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 14,27 artarak 27 milyona ulaşmış. İstanbul Atatürk Havalimanı yolcu trafiğinde yüzde 22’lik artış var. Şanlıurfa’nın yolcu artış oranı yüzde 81! Nevşehir yüzde 69, Mardin yüzde 68, Batman yüzde 65 ve Elazığ yüzde 41. AK Parti’nin iktidara geldiği yıl 36 milyon olan yolcu sayısı 2012’nin sonunda tam 131 milyona ulaştı.

 

 Uzatmak istemiyorum; memleket hızla gelişiyor… Özellikle sıkça yurtdışına çıkanlar, Türkiye’nin ve “Türk İnsanı”nın itibarınının nasıl tırmandığını net bir şekilde görüyor…

 

  Ezilmenin, büzülmenin mânâsı yok!.. İnsan, elindekinin kıymetini kaybettiğinde anlar!.. Ergenekoncu tezviratına kulak vermeyin.. Millet için kötü olan neyse, Ergenekoncu takımı onu arar!.. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Serdar Arseven Arşivi