Serdar Arseven

Serdar Arseven

“Siyonizm, Faiz, Merkez Bankası…”

“Siyonizm, Faiz, Merkez Bankası…”

“Şu gördünüz doları dünya parası yapmak suretiyle…
 Şunu görüyor musunuz, şu gördüğünüzün doların burasında Amerika Birleşik Devletleri yazdığına bakmayın. 

Asıl arkasında bir mühür var. 

Bu mühür Siyonizm’in mühürüdür. 

Bu Siyonizm’in parasıdır. 

Amerikan Merkez Bankası dediğiniz 7 tane Siyonist bankanın meydana getirdiği birleşik banka ve Siyonistler’in elinde. 

Amerika’nın içinde 5 trilyon dolar var, dışında da 5 trilyon dolar var. 

Bu Siyonizm’in parasıdır. 

Amerikan Merkez Bankası, bunu kiralıyor, Siyonizm’e para vermek için, kendisinin parası yok, Siyonizm’in parasını kira ile kullanıyor. 

Bu kullanmış olduğu parayı getiriyor, petrol şeyhine veriyor, elinden petrolü alıyor, bize getiriyor, pamuğumuzu madenimizi alıyor. 15 dakikada bastığı para ile bizim bir senelik tarladaki çalışmamızın karşılığını değiştiriyor ve bizi sömürüyor. Beş trilyon Amerika’nın içinde, beş trilyon dışarıda 10 trilyon yeşil kâğıtla sömürüyor. Bununla kalmıyor, şeyh efendiye gidiyor, ‘Şeyh Efendi!’ diyor, ‘Sana ben yeşil kağıt verdim, onu bana geri vereceksin!’  Niye? ‘Sana bu sefer Amerikan dolarına endeksli tahvil vereceğim. Sarı bir kağıt vereceğim, yüzde 5 faiz alacaksın!’ Yeşil kağıtları topluyor, bir daha kullanıyor. 5 trilyon Amerika’nın içinde 5 trilyon da Amerika’nın dışında tahvil var, 10 trilyon daha. Şimdi 10 trilyon bu sarı kâğıt, 10 trilyon da yeşil kâğıt, yaptı 20 trilyon. Bu yeşil kâğıtları bir daha kullanıyor. Bunlar Merkez Bankası’nda toplanıyor. Merkez Bankası’na geliyor, ‘Senin şu kasandaki 5 trilyonu bana ver!’ diyor,  ‘Sana bir beyaz kağıt vereceğim. Türkiye’nin o kadar döviz rezervi var sözde… Nerede bu? Rockefeller’in kasasında!.. Rockefeller’in Brezilya’dan şeker alırken, kasasından ödediği para. O kullanıyor. Bizim Merkez Bankası’nda ne var? Başkan’ın masasının üzerinde, ‘Bizim American Exspress Bank’ta 2 milyar dolar rezerviniz var!’ diyen beyaz bir kâğıt!.. Buna biz ‘üç kağıt oyunu’ diyoruz. 28 Şubat’ı anlamak için dünyanın yapısını bilmemiz lazım. Dünya yapısında, 350 seneden beri Siyonizm dünyaya hâkim olmuştur ve Dünya Bankası’nı kurmuştur, BM Siyonist kuruluştur, IMF Siyonist’tir, Dünya Bankası Siyonist’tir, UNICEF Siyonist’tir, Dünya Ticaret Teşkilâtı Siyonist’tir. Bunların hepsi Siyonist kuruluşlarıdır, Siyonizm için çalışırlar.”

“ERGENEKON OPERASYONLARI… 

SİYONİZM, ASKERLERİN İÇİNDE 

DÜŞMANI VARSA, TEMİZLİYOR!..”

Rahmetli Necmettin Erbakan Hoca’yı dinlemeye devam edelim:

“Siyonizm öyle ustadır ki, kim ben mi, ben hiç Siyonizm’e hizmet eder miyim şarkısını söylettirerek, kendi ordusunda işbirlikçilere askeri tâlim yaptırır. ‘Hizmet’ etmiyorum zannedersin, halbuki ‘hizmet’ edenlerin içindesin, haberin yok. Siyonizm seni kullanıyor. 28 Şubat Siyonizm’in işidir. Rejisör kim?.. Siyonizm. Askerlerin içinde düşmanı varsa bunları temizliyor. Ergenekon soruşturmasının teferruatını bilmediğim için bu konuda konuşmam ama… Roosvelt’in meşhur sözü: ‘Siyasi hayatta bir şey olmuşsa, biliniz ki bunu yapan vardır!’

Rejisör Siyonizm’dir!..

Hizmet teferruat ya da füruattır!..

Önceki ve Sonraki Yazılar
Serdar Arseven Arşivi