Yavuz Bahadıroğlu

Yavuz Bahadıroğlu

Ey Erdoğan düşmanlığıyla CHP’ye yönelmiş “dindarlar”! 3

Ey Erdoğan düşmanlığıyla CHP’ye yönelmiş “dindarlar”! 3

Tayyip Erdoğan kinini ruhuna emzire emzire ruhunu kin tufanına dönüştürmüş, onu devirmeyi varlık sebebi yapmış, bu uğurda CHP’ye oy toplamış, oy vermiş, önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçiminde de CHP adayına çalışmaya başlamış bilumum “dindar”lara, CHP’yi kısaca takdime devam ediyorum… 

Şimdi de Kâbe hakkında anlatılanlara bakalım…

“Kâbe; mikâp yâni tavla zarı şeklinde demektir. (Benzetmeye dikat!) Filhakika Kâbe çok eskidir. Ne vakit ve kimler tarafından yapıldığı da bilinmiyor. Arap an’anesi Kâbe’nin inşasını İbrahim Peygambere atfetmektedir.” (Bunu Arap an’anesi değil, doğrudan Kur’ân-ı Kerim söylemiyor mu?).

Ve inkâr, hakaret sürüyor: 

“Araplar’ın aralarında yayılan bu an’aneye göre İbrahim, karısı Hacer ile oğlu İsmail’i buraya getirmişti; Zemzem de onlar için fışkırmıştı; İbrahim, oğlu İsmail ile birlikte Kâbe’yi bina etmişlerdi. Cebrail kendilerine o zaman beyaz ve mücellâ olan Haceriesvedi (olduğu gibi yazıyorum) getirmişti; bu taş sonradan günahkârların ellerini sürmelerinden dolayı kararmıştı. Bunların hepsi, bittabi, sonradan uydurulmuş masallardır.” (Sayfa: 85). 

Hacerü’l Esved hakkında yazılanlar…

“Bu mukaddes karataş an’anesi aynen Friklerde de vardı. Friklerin mukaddes sayarak ihtiram ve ibâdet ettikleri Karataş bugünkü Afyon Karahisar şimalinde, kadîm Pessinüs şehrinde bulunuyordu. Bunun kudsiyeti an’anesi bu şehrin Romalılar tarafından zaptına kadar devam etmişti. Demek ki, Kâbe’nin bir köşesindeki Karataşın kudsiyet almasından, ziyâret ve tavaf edilmesinden çok evvel Friklerde Karataş’ın mâbet ve ziyaretgâh esası olması âdeti teessüs eylemiş bulunuyordu.” (Sayfa: 85).

İlk baskısı 1932, son baskısı 1941 yılında Maarif Vekâleti (Milli Eğitim Bakanlığı)tarafından yapılıp, gelecek nesilleri yetiştirecek eğitim müesseselerinde temel ders kitabı olarak hem “Ebedi ŞefAtatürk”, hem de “Milli Şef İsmet İnönü” devirlerinde okutulan “Tarih II” isimli ders kitabındaKur’an-ı Kerim’in, vahyin, haşrin inkâr edilmesi, başta Peygamber-i Âlişan Efendimiz olmak üzere, tüm kutsallarımızın aşağılanması, Tayyip Erdoğan kini yüzünden CHP’ye rampalamış dindarların CHP ile birlikte bunları da benimsemiş olmaları lâzım…

“Bunlar geçmişte kaldı” diyerek kimse kendini rahatlatmaya kalkışmasın: Zira geçmişiyle ve bugünüyle CHP tektir, geçmişte yaptıklarının “hata” olduğunu hiçbir zaman söylememiş, aksine yaptıklarıyla daima övünmüştür.

Siz işte böyle bir geçmişe ortak oluyorsunuz! Söyleyeyim de benden günah gitsin dedim.

Öbür yazıda, CHP’ye ve CHP adayına oy veren dindarların nasıl bir felsefeye ortak olduklarını anlatmaya çalışacağım. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Yavuz Bahadıroğlu Arşivi