Cem Küçük

Cem Küçük

Esas muta nikahını FETÖ’nün has adamı yapmış!

Esas muta nikahını FETÖ’nün has adamı yapmış!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın resmi tabiriyle Fethullahçı Terör Örgütü alçakça taktiklerle Türkiye Cumhuriyeti’nin savcılarını ve hakimlerini sindirmek için tehdit etmeye devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin savcıları ve hakimleri Fethullahçı teröristlerden korkmazlar ve korkmayacaklar. Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) bağlı savcıların ve hakimlerin hepsi tasfiye edilecek ve suça karışanların hepsi de tutuklanacaklar. Aynı şekilde FETÖ üyesi polisler askerler bürokratlar hepsi adım adım tasfiye edilecek ve suça karışanları tutuklanacak. Bu hükümetleri ve siyasi partileri de aşan bir DEVLET politikasıdır. Fethullahçı terörist üç savcının korkak bir tavuk gibi kaçmasının ardından hiçbir şey eskisi gibi olamaz. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın resmi tabiriyle Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin hemen hepsi kaçabilir ve çoğu da kaçma planları yapıyor. Fethullahçı terör medyası şu an en net şekilde azgın terörist faaliyetlerini sürdüren ekiptir. Çeteci Ekrem Dumanlı panik içinde kafası kopmuş tavuk gibi yalpalamaya devam ediyor. Dumanlı o kadar fazla kirli ve kanlı işe bulaştı ki, ne yapacağını bilemiyor. İşlediği suçların kendisini bir ömür boyu içeride tutmaya yeteceğini biliyor ve tir tir titriyor. Ekrem Dumanlı yalan dolan ve alçaklığın kitabını yazmış bir adamdır. Bu kadar olaya rağmen de alçaklıkları bitmiyor. Öte yandan Dumanlı ve başındaki imamlar aynı taktiklerini cemaat için tasfiye etmek istediklerine de yapıyorlar.

FETÖ yapılanmasından tabii gönül işleri de iyice ayağa düşmüş durumda. Ali Katırcıoğlu FETÖ yapılanmasının en önemli isimlerinden biri. FETÖ Üst İstişare Kurulu Üyesi. FETÖ’nün en önemli finansör ve işadamlarından biri. Kendisi gayrimenkul zengini. Bir ara kiradan elde ettiği gelirle vergi listelerine bile girdi. Fethullah Gülen, Katır isminden hazzetmediği için ona Kervancı Ali adını takmış. O günden beri de FETÖ yapılanmasında adı böyle kalmış.

Edirne’deki Mimar Sinan’ın muhteşem eserinin küçüğünü Güney Afrika’da yaptıran Ali Katırcıoğlu’dur. Kamuoyunda adını ilk böyle duyurmuştu. Bu eserin yapımı konusunda şu açıklamayı yapmıştı: “Hocaefendi’ye (Fethullah Gülen) ABD’de bir cami yaptırmak istediğimi söyledim. Çok da uğraştım. Adamlar bana yer vermedi. Ben de dönüp geldim. Sonra da Hocaefendi’ye haber gönderdim; ‘Ben ne yapayım?’ diye...”  

Bir süre sonra Gülen’den şöyle bir cevap gelir: “G. Afrika’ya yaptırsın...”  Ali Katırcıoğlu tereddüt geçirir ve şu soruyu sorar: “Yapsın mı dedi, yaptırsın mı” sorunun cevabını aracı verir: “Yapsın.” Ali Katırcıoğlu bunu her yerde gururla anlatır. Çünkü Fethullah Gülen’in sözü emirdir ve emir demiri keser.  

İşte bu Ali Katırcıoğlu’nun Abdullah adında bir oğlu var. Fethullah Gülen kendi yapılanmasında para sahiplerini genelde kendi akrabalarıyla evlendirmiş. Abdullah Katırcıoğlu da 1989’da Fethullah Gülen’in kardeşi Mesih Gülen’in kızı Hümeyra Gülen ile evlendi. Üç çocukları oldu.

Ocak 2015’te Abdullah, eşi Hümeyra Katırcıoğlu’ndan boşanmayı gündeme getirdi.  Bunun sebebi gönlünü kaptırdığı 1989 doğumlu Kırgız Nigora Kudratilaeva’ydı. Nigora çok iyi Türkçe biliyor. Abdullah, Kırgızistan’da ona bir ev aldı. Ancak Kırgızistan’a son gidişinde pasaportuna el konulduğu için Türkiye’ye gelemedi. Bu sorunu aşmak için FETÖ’nün Kırgız imamı ve Abdullah devreye girdi. Pasaport işi halledildi.

İşin ilginç yanı yapılan hülle. Nigora 2013 Mart’ında Abdullah Katırcıoğlu’nun boşanma avukatlığını yapan İrfan Öğe girdi. Öğe’nin teyzesinin oğlu Doğan Kaşıkçı ile Nigora Kudratilave evlendirildi. Yani hülle yapıldı. Böylece Nigora rahatça Türkiye’ye gelebilecekti ve nitekim geldi de.

İşte Ali Katırcıoğlu, oğlunun boşanma isteğini Pensivanya’da Fethullah Gülen’e anlattı. Büyük kriz çıktı. Hümeyra Katırcıoğlu boşanmaya yanaşmadı ama Abdullah kararlıydı. Sonuçta Fethullah Gülen’in ikna etmek için sarfettiği sözleri bir işe yaramadı ve Abdullah ile Hümeyra Katırcıoğlu çifti 30 Haziran 2015’te boşandı.

FETÖ yapılanmasında bu boşanmanın önemi şu: FETÖ’de artık gönül işleri ayağa düşmüş durumda. Herkese mutacı diyorlar ama esas mutacı FETÖ’cülerin kendisi. Bugüne kadar onlarca insana gizli kayıtlarla tuzak kuran ve muta nikahı yapmakla suçlayan FETÖ yapılanmasının en büyük finansörlerinden birinin oğlunun kendisi mutacı. Ayrıca Fethullah Gülen’in yeğenin boşanması büyük olay. FETÖ içinde büyük çatırdama yarattı bu olay. Normal bir zaman olsa Abdullah Katırcıoğlu asla böyle bir işe teşebbüs edemezdi ama 17-25 Aralık sonrası kimse Fethullah Gülen’i takmıyor. FETÖ içinde herkes artık kafasına göre hareket ediyor.

Fethullah Gülen’in yeğeninin boşanması konu bile edilemezdi. Ama Ali Katırcıoğlu da para bol olunca ve FETÖ’ye büyük meblağlarda yardım edince Fethullah Gülen bunu sineye çekti. Abdullah Katırcıoğlu FETÖ’yü yok saydı ve bayrak açtı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Cem Küçük Arşivi