Elif Nisa

Elif Nisa

Eşcinsellik Propagandası I

Eşcinsellik Propagandası I

Bugün tüm dünyada, eşcinselliği "cinsel tercih" gibi gören dünya görüşünün yaygınlaştırıldığı çok açık. Toplumu kendi tasarımları olan rol modele göre şekillendirmeyi amaçlayan, söz konusu anomali durumunu topluma yaymak için ciddi lobi faaliyetleri yürüten, toplumda yaygınlaştırmak için her türlü yolu deneyen, dizilerden yarışma programlarına, kliplerden haber bültenlerine, tartışma ve eğlence programlarına kadar her alanı zorlayan, toplumun bilinçaltında eşcinselliği doğal bir seçim olarak kabul ettirmeye çalışan belli bir kesim var.

Geçtiğimiz ay A9 TV kanalında bu konuda hazırlanmış çarpıcı bir belgesel izledim. Dünya çapında eşcinsellik propagandasının, Müslüman kimlikli üyelerden oluşan İngiltere’deki bazı vakıflar aracılığıyla nasıl yaygınlaştırıldığı, isimler verilerek ve delilleriyle anlatılıyordu.

Çok ilginç bağlantılar açıklanıyordu belgeselde. Özeti ise çok kısaca şu cümlelerdi;

“İngiliz derin devleti 200 yıldan uzun süredir Türk devletine karşı bir mücadele yürütüyor, hem siyasi hem maddi baskı yapıyor. İngiliz derin devleti binlerce yazar, siyasetçi ve genci etki altına alıp Türkiye'yi yönlendirebileceğini zannediyor, oyunu farketmek lazım. İnsanların çoğu Rus ve Amerikan derin devletini güçlü zanneder, asıl güç İngiliz derin devletidir. Şimdi de Türkiye'yi etki altına almak istiyorlar. Darwinist ve Rumilik(Anadolu Mevlevîliği değil) propagandası ile dünya çapında homoseksüellik akımı başladı, bu fitneyi yok etmek gerekli…”

Düşündüm de kimi Müslümanlar gerçekten çıldırmış olmalı. Müslüman kimliği taşıyan, Müslüman görünen ama Kur'an'dan, ayetlerden söz etmeyip sürekli Rumi'liği öven, ‘İslam'da cinsellik’ üzerine yazılar yazıp, eşcinselliği ve eşcinsel evliliğini destekleyen, Mesnevi'deki –Mevlana’ya atfedilen- sapkın bazı ifadeleri kendi aralarında paylaşan, İslam'da kadının aşağılandığı üzerine yazılmış kitapları tanıtan, Darwinizm'i savunan... Allah'ın lanetlediği ne varsa, Kur'an'a ters düşen ne varsa o konuda çaba gösteren... İslam düşmanlarıyla kol kola boy gösteren kimi 'Müslüman'lar.

Bu kişiler ‘Müslüman reformist’ kimliği altında İslamî kanunların modern hayata göre uyarlanmasını savunuyorlar. Ancak bu başlık altında yalnızca Darwinizm'i ve eşcinselliği savunuyorlar.

'Kadınlardan Nefret Eden Tanrı' adlı kitabı tanıtıyor biri. Bir başkası, “benim görüşüme göre İslam medeniyetimizle uzlaşamıyor” derken, bunda Peygamberimizin de katkısı olduğundan söz ediyor. Uzlaşamama noktası olarak eşcinsellik konusunu ileri sürüyor. Kendince eşcinselliği İslam ile bağdaştırmaya çalışıyor. Bir diğeri kitabını överek, Darwin'in ‘tanrı’sını arıyor.

Sapkın cinsellik temalı sergileri tanıtıyor, sapkın resimler, şarap resimleri paylaşıyorlar. Dejenere bir hayatı adeta tavsiye ediyorlar.

Hatta bir kısmı İslamofobinin ancak Müslümanların eşcinselliği ve haklarını savundukları takdirde biteceğini iddia ediyorlar.

Allah'a, mukaddesata aykırı kitap yazan ateist yazarlarla bir aradalar. Söz ettiğim videoda adları geçen bu kişilerin birçoğu, İngiliz Derin Devletinin beyni olan Chatham House ile bağlantılı Quilliam Vakfı mensubu.

İlahi dinler eşcinselliği bir bozulma, sapma, ahlâk dışı tutum, sapkınlık ve günah olarak kabul ediyor. İnsanlık tarihi boyunca bu sapkınlıkları yaşayan kavimler, kutsal kitaplara göre "çirkin ve utanmaz" davranışlar sergiledikleri, saptıkları ve saptırdıkları gerekçesiyle helâk edilmişlerdir.

Lut da; hani kavmine demişti ki: "Siz, açıkça gördüğünüz halde, yine de o çirkin utanmazlığı yapacak mısınız?" (Neml Suresi, 54)

(Allah) Sodom ve Gomora kentlerini yakıp yıkarak yargıladı. Böylece Allah’sızların başına geleceklere bir örnek verdi. Ama ilke tanımayan kişilerin sefih yaşayışından azap duyan doğru adam Lut’u kurtardı. Çünkü onların arasında yaşayan bu doğru adam, görüp işittiği yasa tanımaz davranışlar yüzünden doğru yüreğinde her gün ıstırap çekerdi. Görülüyor ki Rab Kendi yolunda yürüyenleri karşılaştıkları denemelerden nasıl kurtaracağını bilir. Doğru olmayanları, özellikle benliğin yozlaşmış tutkuları ardından giden ve yetkisini hor görenleri cezalandırarak yargı gününe dek nasıl alıkoyacağını da bilir. (Petrus’un 2. Mektubu, 2:6-10)

Allah, eşcinsellere gazap ettiğini Kur’an’da haber veriyor. Hz. Lut, eşcinsel olan ve sapıklık içinde yaşayan kavmini uyarıyor ancak kavmi öğüt almıyor. "Siz insanlardan (cinsel arzuyla) erkeklere mi gidiyorsunuz?.." (Şuara Suresi, 160) diyerek kendilerini doğru yola çağıran Hz. Lut'a öfkelenen kavmi onu tehdit ediyor. Hatta, “Kavminin cevabı: "Lut ailesini şehrinizden sürüp çıkarın. Temiz kalmak isteyen insanlarmış" demekten başka olmadı.” (Neml Suresi, 56) ayetinden anlaşıldığı üzere, kendilerinin "pis" olduklarını kabul ediyor.

Eşcinselliği normal gören ve gösterenlerin, eşcinselliğin, Allah'ın sınırlarını çiğnemek anlamına geldiğini bilmeleri gerekiyor. İnsanı "en güzel bir biçimde" (Tin Suresi, 4) yaratan ve onu "düzgün kılan" Yüce Allah'ın uyarısını göz ardı etmek büyük yanılgıdır.

Haftaya aynı konuya devam edeceğim inşaALLAH.

Dipnot: Son olarak Athena müzik grubunun da eşcinselliği legal hale getirmeye çalışan, toplumda sapıklığı normalleştirmeye çalışan anlayışı destekleyenlerin kulvarında olduğu açığa çıktı. Transların yaşadığı zorlukları (görüntülere göre geceleri fuhuşa çıktıklarında) konu alan ama aslında eşcinsellik propagandası içeren, lağım kokan iğrenç bir klip çekmiş.

“Oncu buncu, şöyle-böyle diye bakmıyor olaya, insana insan olarak bakıyor. Öldüresiye dayak yiyen trans bireyin yardımına başörtülü bir kadın koşuyor. İnsanları kılığıyla kıyafetiyle, cinsiyetiyle, inanışıyla değerlendirmeyin artık diye haykırıyor” ifadeleriyle övülmüş klip.

Yaşam tarzından dolayı bir insana şiddet uygulanması kabul edilemez elbette. İnancımıza göre, nasıl hırsızlığın, cinayetin, terörün çirkinlik olduğunu anlatıyorsak, homoseksüelliğin de Allah’ın haram kıldığı iğrenç bir çirkinlik olduğunu da anlatırız. ‘Hümanizm’ maskesi altında meşrulaştırılmaya çalışılıp telkin edilmesini ise asla kabul etmeyiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Elif Nisa Arşivi