Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Son uyarı

Son uyarı

Neocon’lara, Evenceliklere, İslamofobiklere, Siyonistlere, FETÖ’ye kananlara son uyarı, DÜNYA BAŞINIZA YIKILIR!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Parlamenter Asamblesi Sonbahar Genel Kurulu’na katıldı ve burada yaptığı açıklamasında “Biz bu mücadelede başarısız olursak teröristler sel gibi tüm dünyayı ateşe ve kana bulayacaktır” diye uyardı.

Bakın, bizi terör cehennemine boğmak isteyenlere söyleyecek bir tek cümlemiz var.. Bu cehennemden biz bir şekilde çıkarız, ama bu ateş sizi de yakar.. Biz sayenizde yarım asırdır bu cehennemde yaşamaya alışkınız, ama unutmayın bu ateş döner sizi de yakar!

Geride ne bir batı medeniyeti kalır, ne birleşik Amerika, ne Birleşik Krallık, ne İsrail.. Bizi bölmek isteyen herkes bölünür, ama sonunda birleşen, büyüyen biz oluruz.. Yeni bir dünya kurulur ve biz o dünyada yerimizi alırız, ama ne Kanada kalır, ne Avustralya. 5’li çeteden kimse kalmaz geriye.. Hindistan, Avustralya’ya akar.. İnsanlık bir tsunami gibi yükselir ve coğrafya yeniden şekillenir..

Kızılderilileri yok ettiniz, kara derilileri köleleştirdiniz, sarı ırkı sömürdünüz. 1. Dünya Savaşı sizin paylaşım savaşınızdı.. 3 yıl iki ayda, bir imparatorluğu yağmaladınız. Osmanlı’dan söz ediyorum. Bir asırdır dünyayı kan ve gözyaşı ile idare ediyorsunuz. 2. Dünya Savaşı yetmedi, bir de aynı ülkenin çocuklarını sağ-sol, Alevi-Sünni, Kürt-Türk diye birbirine düşürdünüz. Soğuk savaştan söz ediyorum. O da yetmedi, Afganistan, Irak, Suriye, Mısır, Libya, Tunus, Yemen, Bosna, Filistin.. Bu cehenneme odun taşıdınız yıllarca..

Savaşlar, terör ve darbeler, bu lanet olası düzeninizi sürdürmeniz için gerekli idi..

Kapitalizm, Komünizm, Faşizm bahanesi ile insanları birbirine düşürdünüz.

Bugün 62 patron dünya gelirinin yarısına sahip. 5 ülke dünyanın patronu..

Afrika! Bir kıta dolusu yoksul.

Şimdi de insanları malayani şeylerle meşgul ediyorsunuz. Futbol, magazin, yeni dinler, fanteziler.. moda!

Bir yandan da sömürüye ve kan dökmeye devam.

Sahi şu Pizzagate neyin nesi oluyor.. Şu Avustralya’daki Pedofili çiftliğineyin nesi! İnternette “Fiona Barret Avustralya” diye aratın bakalım ne göreceksiniz.  Lanet olsun size. Canınız cehenneme.. Kendi cehenneminize kendi sırtınızda odun taşıyorsunuz.. Ha! Bizde de porno film artistlerine namus müdafaası yaptırırsınız değil mi?

CIAmate “The Cemaat”ın “imam”ı sizi bekliyor, dünyayı ateşe vermek için.. Şimdi yeni tarih vermiş 19-22 Aralık diye.. PKK, PYD, DAEŞ sizi bekliyor! Hep birlikte sizi selamlıyorlar, Siyonistler, Tapınakçılar, Masonlar,şeytanın çalışma arkadaşları: Hoş geldin Trump! Hoş geldin Wilders! Durmak yok, yola devam.. Kendi cehenneminize odun taşımaya devam!

Topyekun saldırıya geçtiler.. Bankaları, Turizmcileri, borsacıları, lobileriTürkiye’den mal alanlar. Uluslararası sistemin kontrolündeki şirketler Türkiye’ye karşı ortak bir tavır içindeler.. Bu adım Türkiye’den çok kendilerini vuruyor aslında. Türkiye’nin kolay lokma olmadığını görecekler..

Türkiye alternatifsiz değil.

Tamam, biliyoruz, Çin’de de, Rusya’da da, Hindistan’da da adamlarınız var. Eliniz var. Ama siz bu işlere daha fazla burnunuzu sokacak olursanız, başkalarının sizin evinizdeki etki gücünden haberiniz var mı? Kendinizden çok da emin olmayın..

Bizi AB’ye almayın tamam, zaten biz de % 64’le “hayır” diyoruz. % 14“Kararsız”. “Evet”çiler % 22. MAK Danışmanlığın kamuoyu araştırmasına göre; CHP’nin oyu % 22. HDP % 7,5. Yani CHP ve HDP’ye oy verenlerin üçte biri ve % 2.6 olan diğer partilere oy verenler AB konusunda “Kararsız” diyor.. 

Ama biz şunu da biliyoruz: Avrupa’da bizim yerleşik 30, aktüel olarak 35 milyon insanımız var.. AB’nin nüfusu azalırken, bizim nüfusumuz artıyor.. Her şeye rağmen İslamlaşma yükselen bir trend. Hem sayısal hem de oransal olarak, büyüme hızı olarak artıyoruz..

Avrupa’nın bir İslam meselesi var artık ve bizim bir Avrupa meselemiz var. Türkiye’nin girip-girmemesi bu gerçeği değiştirmiyor.. Biz Avrupa’dayız ve bir daha çıkmayacağız. Siz bizimle, biz sizinle yaşamayı öğreneceğiz.. Biz size, siz bize alışacağız. Bizden kurtulamayacaksınız!. Eğer gererseniz, ödeyeceğiniz bedel, her anlamda inadınız kadar büyük olacak! Bekleyin bu sürecin sonunda göreceksiniz el mi yaman, bey mi? Ne ekerseniz onu bulacaksınız, rüzgâr ekerseniz fırtına biçeceksiniz.. Sevgi ekin, saygı biçin!

Biz paylaşmak istiyoruz.. Kederlerimizi paylaşalım ki azalsın. Mutluluklarımızı paylaşalım ki, çoğalsın.. Biz, “bütün insanlığın hayrına olmayan bir çözüm önerisi, bizim önerimiz olmayacak” diyoruz.

Biz alemlere rahmet olarak gönderilen bir peygamberin ümmetiyiz. Sizin içinizde erdem ve hikmet sahibi insanlar, mazlumlar bizim tabii müttefikimizdir. Sizin içinizde bize düşmanlık etmeyen, işinde gücünde insanlar bizim için müellefetül kulub’dur.. Biz onlarla nimet ve külfetdengesine dayalı itilaflar gerçekleştireceğiz. Firavun sarayında Musa’lar, Harun’lar, Yuşa’lar, Asiyelerimiz var bizim, hepsine selam olsun!

Selam ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdurrahman Dilipak Arşivi