Necati Özfatura

Necati Özfatura

Avrupa’nın geleceği

Avrupa’nın geleceği

Yakın bir gelecekte Rusya Federasyonunda bütün dinlerde olduğu gibi Müslüman öğrencilere Rusya devleti tarafından Müslüman din adamları tarafından din dersleri verilecektir. Rusya Federasyonunda (ilk-orta-lise-üniversitede) kız öğrencilerin ve hanım öğretmenlerin başlarını örtmeleri serbesttir...
Tarih boyunca nüfusun büyüme oranı yüzde 1.9’u aşmayan hiçbir millet varlığını koruyamamıştır. Bunun formülü ise ailede en az 3 çocuktur. AB’ye göç edenlerin yüzde 90’ı Müslümandır. Ve Müslümanların çocuk sayısı ortalaması 8.1’dir. AB’nin bütün ülkelerinin ortalama nüfus büyüme oranı yüzde 1.38’dir. AB 30-50 yıl sonra kimliğini tamamen kaybedecektir. 2050’de Avrupa’da Müslümanlar çoğunlukta olacaktır. Şu anda en fazla Müslümanın yaşadığı Fransa’da Fransız asıllılar arasında İslamiyet hızla yayılmaktadır.
Avrupa’da İslamiyetle şereflenen ilk ülke Hollanda olabilir. Halen Hollanda’da doğan çocukların yüzde 50’si Müslümandır. Bilim adamları, pedagoglar, siyasiler, Avrupalı kadınlara “Kariyer yapmayın, çocuk yapın” demekte ancak Avrupalı kadınlar bu söze kulak tıkamaktadır. Çoğu nefsinden ve şehvet girdabından bir nevi bunalımdadır. Nikâhlı evlilik, yerini nikâhsız beraberliğe bırakmıştır...
Şu anda Londra’da cuma namazına gidenlerin sayısı pazar günü kiliseye gidenlerden fazladır. 30 yıl sonra İngiltere’de Müslümanların sayısı 3 milyonu aşacaktır. AB istatistiklerine göre sadece 20 yıl sonra Avrupa’da doğan çocukların yüzde 65’i Müslüman ailelerin çocuğu olarak doğacaktır. Belçika’da halen nüfusun yüzde 25’i Müslüman, doğan çocukların da yüzde 50’si Müslümandır. 20 yıl sonra Belçika’da Müslümanlar çoğunlukta olacaktır.
Batı’da zina, alkol ve uyuşturucu, aile mefhumunun çökmesinin başlıca sebebidir. Alman ırkı giderek azalıyor. Alman İstatistik Ofisine göre 2050 yılında Almanya’da Müslümanlar çoğunlukta olacaktır. Nüfus planlaması, doğum kontrolü ve “az ama kaliteli nüfus” projesi iflas etti. Avrupa dönüşü olmayan yoldadır. ABD’de 1970 yılında 100 bin olan Müslüman sayısı 2009’da 9 milyondur. ABD’de nüfus artış hızı 1.6’dır. Latin göçmenlerle 2.11’e yükselmektedir. Müslümanların çoğunluğa ulaşması Latin göçmenlerle önleniyor. Sadece en geç 10 yıl sonra dünyada Müslümanların sayısı Hıristiyanları geçecektir.



Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Necati Özfatura Arşivi