Necati Özfatura

Necati Özfatura

2012 senaryosu!..

2012 senaryosu!..

Maya takvimine göre 21 Aralık 2012, 13 bin yılın sonudur. Konuyla ilgili internet siteleri ve “Nasıl Hayatta Kalınır” kitapları piyasaya çıktı. Hatta hayatta kalma çantaları dahi satılmaya başlandı... Niburu adlı gezegen NASA’ya göre hayal mahsulü. Yine NASA’ya göre Mayaların tarihi M.Ö. 10 bin yıl öncesine dayanıyor. Sümerler ve Mayalar Niburu isimli gezegenin dünyaya çarpacağına inanıyorlardı. Bazı internet sitelerine göre NASA Niburu gezegenini gizlemektedir.
Mayalar Mu uygarlığının bir parçasıdır. Meksika ve civarında 6 bin yıl önce yaşadılar. Mayalar ile Orta Asya Türkleri arasında dil, din, kültür bakımından son derece benzerlik vardır. Mayalar da tek ilaha inanıyorlardı. Tarihçilere göre medeniyetleri eski Mısır, Atlantis medeniyetinden ileri idi. Mayalara göre dünya 4 defa eksen değiştirdi. 5. ise 21. asırda olacaktır. Dünya 4 defa (tufan) büyük doğal afetler geçirmiştir. Yine onlara göre dünyada 4 defa kutupsal kaymalar olmuştur. 2012 bazı uzmanlara göre 2014 olabilir. (hesap hatası sebebiyle) 2012 fiziksel olduğu gibi ruhsal olarak da dipten yukarıya çıkış yılı olacaktır. Kutupsal kaymalarda aniden kuzey güney, güney kuzey oluyor.
Güneşteki aktiviteler, dünyanın manyetik kutuplarının aniden yer değiştirmesine sebeb olabilir. Pusulanın kuzeyi güneyi, güneyi kuzeyi gösterir. Bu ani kutupsal kayma, büyük deprem ve sellere sebeb olabilir. Dev gel-gitler olur. Tsunamiler olur. Volkanlar aktif hale gelir. Volkanlardan fışkıran küller güneş ışınlarının dünyaya gelmesine mani olur. Dünya 40 yıl süren kış yaşar. NASA’ya göre son 10 bin yıl içinde bu hadise 4 defa oldu ama 2012’de böyle bir şey beklenmiyor...
Diğer bir senaryo ise NASA 1983’te gizemli bir yıldız tespit etti. Bu yıldız dünyaya yaklaşıyor. Ancak yıldız 50 milyar ışık yılı mesafededir... Başka bir senaryoya göre “Niburu” isimli dev bir yıldızın elips şeklindeki yörüngesi güneş sistemi ile çakışacak, dünya üzerinde büyük boyutlarda etkisi olacaktır. Mayaların, Sümerlerin, Roma’da 6. asırda yaşayan Cumaen Sibyl’in ve Kuzey Amerika’nın en eski Kızılderili kabilesi olan Hopilerin kehanetleri vardır. Ama kahinler ve falcılar yalan söyler. Gaybı sadece Allahü teala bilir...
.....
Not: Tüm İslam âleminin ve okuyucularımın Kurban Bayramını tebrik ederim. Duacıyım, sizin de kıymetli dualarınızı beklerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Necati Özfatura Arşivi