Çelik jantta iddialı

Çelik jantta iddialı
Hollanda merkezli Sky Group üretimi çelik jant alanında iddialı

Hollanda'da yaşayan Türkler tarafında Alkmaar şehrinde kurulan Sky Group, bu ülkede çelik jant alanındaki iddiasını sürdürüyor. Müşterilerine 10 yıl süreyle çelik jant imkanı tanıyan firma, Hollanda merkezli, dünyanın dört bir yanından ithalat, ihracat yapan birçok distribütörlüğü bünyesinde barındırıyor.

Sky Group Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yüksel Duman, henüz kurulalı bir yıl olan şirketin gerek Hollanda, gerek Almanya piyasasında oldukça aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Duman, özellikle yeni imalatları 'Radinox' malzemesinden üretilen özel araba çelik jantının piyasada oldukça tutulduğunu ifade etti.

Duman, "Hollanda merkezli 4 bin 500 metrekare alanı ve bin 500 metrekare showroomu ile hizmet veren Sky Group, çalışmalarını 22 ülkede sürdürmektedir. Bir aile şirketi olan grubumuz, cam, paslanmaz çelik tasarım, granit pvc, kapı sistemleri ve cam sistemleri, iş elbiseleri, iş ayakkabıları olarak A'dan Z'ye tüm inşaat sektörlerine girmek için hazırlıkları sürdürüyor. Şu anda ilk etapta Hollanda piyasasına yüzde 30 daha ucuza mal satıp, yer edinerek Türk mamullerini Hollanda piyasasına sunacağız." dedi.

Ürettikleri çeliy jant ürününe olan güvenlerini ifade eden Levent Yüksel Duman, Hollanda, Kıbrıs ve Türkiye temsilciliğinin bayi satışlarını da üstlendiklerini belirtti. Duman, "Ürettiğimiç jant; paslanmaz, kırılmaz, bükülmez, yanmaz malzemeden yapılıyor. Hiçbir şekilde bu jant arabanın balansını bozmuyor. Arabaya takıldığında araba 10 yl garantili olarak balans ihtiyacı duymadan kullanılabiliyor. Üretici firma ve ben bizatihi Essen Motor Show 2008 fuarında bu jantların denemelerini yaptık, başarılı sonuçlar elde ettik." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.