Kimo Türkiye yollarında!

Kimo Türkiye yollarında!
Chery yeni modeli Kimo’yu Türkiye ile tanıştırıyor

Türk otomobil severleri ilk olarak Tiggo3 ve Alia ile tanıştıran Chery, Kimo modelini de Türkiye yollarına çıkartıyor. Mermerler Grubu tarafından 2008 Uluslararası İstanbul Otomobil Fuarı'nda Türk otomobil severler ile tanıştırılan Chery Kimo, 2009 yılı başında Türkiye'de satışa sunulacak. 

Tüm Chery modellerinde olduğu gibi Chery Kimo'da da ABS, fren yapılması halinde gücün ön ve arkadaki akslara dengeli şekilde dağılmasına ve böylece güvenli fren yapılmasına yardımcı olan EBD sistemi ve hava yastıkları gibi yüksek güvenlik donanımları standart olarak yer alıyor.

Tiptronik şanzıman ve dizel motor seçeneğinin de opsiyon olarak sunulacağı Chery Kimo, Chery üretimi 90 beygir güç üreten 1.3 litrelik benzinli ACTECO motor ve 5 ileri manuel şanzıman ile yeni yılda otomobilseverlerle buluşuyor. Sürücü ve yolcu hava yastıkları, dvd ve navigasyon sistemi, klima, modern görünüme sahip elektrikli ön/arka camlar, elektrik kumandalı ısıtmalı yan aynalar, park sensörleri, göz alıcı iç tasarım ve fonksiyonel gösterge paneli gibi özelliklere sahip olan Chery Kimo, 2009'da otomobil severlerle buluşacak. Arka koltukların tamamen yatırılarak bagaj hacminin daha da artırılabildiği Kimo, şehir trafiğinde olduğu kadar uzun yolculuklarda da sürücülere kolaylık sağlayacak.


"İTALYAN TASARIM, ALMAN TEKNOLOJİSİ, ÇİN ÜRETİMİ"


Kendisini dünyaya ispat etmiş ülkelerin lokomotif özelliklerini biraraya toplayan Chery, tasarımın parmak izi İtalyan Pininfarina & Bertone ile şekil alırken, Alman teknolojisi ile üretildi.


Teknik Veriler 


Model Kimo

Motor Hacmi (cc) 1297

Maksimum Güç (Hp/rpm) 90 - 6000

Maksimum Tork (Nm/rpm) 122 - 3800

Ölçüler (UxGxY) (mm) 3700 - 1578 - 1527

Ağırlık (kg) 1040

Maksimum Hız (km/s) 165

Yakıt Türü Kurşunsuz Benzin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.