Cemal Nar

Cemal Nar

Karma Eğitim Ve Cinsellik 3

Karma Eğitim Ve Cinsellik 3

Milli Eğitimin en büyük sorunlarından birisi de dinsiz nesiller yetiştirmede karma eğitimi bir yöntem olarak benimsemesidir. 

Özellikle kız çocuklarına tesettürü yasaklamış ve onları erkek çocuklarla aynı sınıflarda oturmaya mecbur bırakmışlardır. 

Giderek açıklık saçıklık, dans, balo ve çeşitli etkinliklerle göz, kulak, dil zinası yaygınlaştırılmış, büyük zinaya ortam hazırlanmıştır. 

Okullarda kız erkek arkadaşlığı çığırından çıkmış, bekareti kaybetme yaşı on ikilere düşmüştür. Ortaokulda okurken oğlum, sınıfta her erkek öğrencinin bir manitası (!) olduğundan bahsediyor. Felakete bakar mısınız?

*  *  *

Sanırım bir eğitimci bunları okuduğunda bize “Tam bir yobaz. Bu nasıl öğretmen olmuş?” diyecektir.

Ağzımı açtırmasınlar, bana namuslu geçinen çağdaş sapıkların haylisinin teneffüslerde bahçede dolaşan kızların hangisinin göğüslerinin daha gelişmiş ve güzel olduğunu tartışan öğretmenleri anlattırmasınlar.

Bir gün bir öğretmen anlatıyor. 

“Bir kız ile oğlanı zina ederken yakalamışlar. Oğlan kaçmış, memleketi terk etmiş. Kızı da disipline vermişler. Biz de disiplin kurulunda üyeyiz. Kıza sorduk, 

- Nasıl, nerede, neden yaptınız? 

Kız aynen şöyle söyledi:

- Boş verin bu soruları öğretmenim, benim sevgilim nerede? Onu bulun bana!

Donduk kaldık.”

Bunu bana anlattığı yıl 1977 veya 78 idi. Ya şimdi vaziyet nedir?

Bekâretin bozulma yaşı orta okul seviyesine düştüğünü yazıyor istatistikler. Siz neden bahsediyorsunuz?

Derhal karma eğitime son verilmelidir.

*  *  *

Yine bir gün liseden bir öğretmen arkadaşımız anlatıyor. 

“Bir kız öğrencimizin kırdığı ceviz kırkı geçmişti. Sonunda utana sıkıla velisini okula davet ettik. Gelen babasına durumu yüzümüz kızararak anlattık. Ama adam umursamadan hala gözümüze bakıyor ve: 

- Eee, diyordu.

- Eeesi bu, dedik.

- Hepsi bu mu? dedi.

- Evet, dedik.

- Yahu beni bunun için mi rahatsız ettiniz? Bu şehvet, ekmek kadar su kadar tabii bir ihtiyaçtır ve bir şekilde karşılanacaktır. Benim kızım da aklı başında ergin bir kızdır. Dilediğini yapmakta özgürdür. Beni bunun için niye işimden ettiniz? Dedi ve kalktı gitti. 

Biz arkasından aval aval baka kalmışız… "

*  *  *

Eee, zinayı suç ve ayıp saymayan bir sistemin kız oğlan bu karma eğitiminde, bu medya, bu paparazzilerle ve hep belden aşağı magazinlerle yetişen neslin hali nihayet böyle olacaktır maalesef. 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Cemal Nar Arşivi