Ilgınlılar TOKİ evlerine kavuşuyor

Ilgınlılar TOKİ evlerine kavuşuyor
Konya'nın Ilgın ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'nin yaptığı evlerin hak sahiplerine tesliminde son aşamaya gelindi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, müteahhit firmanın son hazırlıklarını tamamlayıp, yer teslim yazısını yazdığını belirtti. TOKİ'nin evleri 15-20 gün içerisinde teslim alacağını dile getiren Oral, "Biz de belediye olarak daha önce verilmiş taahhütlerin eksiksiz olarak yerine getirilmesi için çalışıyoruz. Telefon hattının çekimleri tamamlandı. Yol çalışması yapıldı, kanalizasyon boruları döşendi, su şebekesini ise tamamlamak üzereyiz. Vatandaşlarımıza her şeyin en iyisini, en güzelini sunmaya çalışıyoruz." dedi.

TOKİ ile aynı bölgede olan Elif Yapı Kooperatifi ve Esentepe'nin su ihtiyacını karşılayacak yeni bir mini su şebekesi kurulduğunu dile getiren Ilgın Belediye Başkanı Oral, "Kuyu kazıldı ve depo yapıldı. Depodan hatla bağlantıyı yapıyoruz. Tamamlandığı zaman inşallah Ramazan sonunda hep birlikte hak sahiplerine evlerin teslimini birlikte yapacağız. Bunun için çalışmalarımıza hiç hız kesmeden devam ediyoruz." bilgisini aktardı. (CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.