170 konut için 3 bin 375 başvuru

170 konut için 3 bin 375 başvuru
Aksaray Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Zafer Mahallesi'ne Dördüncü Etap olarak yapılacak alt gelir grubuna yönelik 170 adet konut için başvuru sayısı 3 bin 375'e ulaştı. 25 Aralık

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, konuyla ilgili açıklamasında, Aksaray Belediyesi TOKİ işbirliği ile önceki yıllarda alt gelir grubuna yönelik 280 adet ve 330 adet konut yaptırdıklarını ifade etti. Başkan Palta, şunları söyledi:

"Ben dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik yapılan bu konutlara çok büyük önem veriyorum. Çünkü seçim atmosferinde vermiş olduğumuz sözlerden biride dar gelirli vatandaşlarımızı konut sahibi yapmaktı. TOKİ ile birlikte yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde önceki yıllarda 280 adet ve 330 adet konut imkânını vatandaşlarımıza sağladık. Şimdi yine alt gelir grubuna yönelik vatandaşlarımız için 170 adet daha konut yapılacak."

Bu konutlar için yapılan başvuru sayısının 3 bin 375 kişiye ulaştığını sözlerine ekleyen Başkan Patla, 25 Aralık tarihine kadar yapılacak başvurularla bu rakamın daha da artacağını ifade etti.

Nevzat Palta, şöyle devam etti:

"Yine alt gelir grubuma ait vatandaşlarımıza konut imkânı sağlamış oluyoruz. Ben bu arada hükümetimize de teşekkür ediyorum. Bu projelerimizin gerçekleşmesinde hükümetimizin de ciddi desteği var. Hükümetimizin belediyemize Aksaray halkına sunmuş olduğu güzel bir hizmettir. Bu hizmetlerin halkımıza ve şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." (CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.