Masa başı liderleri! Gölge etmeyin başka ihsan istemez

Masa başı liderleri! Gölge etmeyin başka ihsan istemez

Bu aralar şarmuş şeyh te yine bir toplantı yapıldı ve bu toplantı Filistin halkına büyük bir ihsan ve lütuf gibi sunuldu haber kaynaklarından. Çünkü haber kaynaklarına çoğunlukla Siyonizm veya onların işbirlikçileri hükmediyor.
Düşünebiliyor musunuz? Siyonistler bin bir türlü hile, dolap ve lider tabir edilen hainlerin işbirliği sonucu, takriben yüz yıl ünce bu mukaddes diyarlara yerleşmeye başlamışlar. Sonra BM denen uluslar arası kompradorların kurduğu şebekenin desteğiyle korsan ve terörist bir devlet! Kurmuşlar. Kurulduğu günden bu yana yaptığı katliamlarla tahminen on milyon masum insanın kanına girmişler, yedi milyondan fazla insanı vatanlarından sürüp toprak vs değerlerine el koymuşlar. Şimdi en son tüm dünyanın gözü önünde Gazze katliamı gibi bir vahşete imza atmışlar ve derken; hiçbir seçilmiş, meşru Gazze temsilcisinin içinde yer almadığı bir toplantıda; yakılan, yıkılan, talan edilen Gazze’nin onarımı konuşuluyor.
Allah (cc) ım!!! Bu nasıl dünya? “Köpekleri salmışlar, taşları bağlamışlar.”
Îmarı düşünülen Gazze’yi; kim, neden, nasıl harap ve talan etti. Bu kaçıncı yıkım, kaçıncı katliam. Bu güne kadar bu zorbalara ne hesap soruldu? Ne bedel ödettirildi? Zulüm hep yapanın yanına mı kalacak? Sadece Gazzede kaç çeşit savaş suçu işlendi? Filistin sorununda sorunun asıl sahiplerini atlayarak hariçten gazel okuyanlar neden tüm bunları araştırmazlar, gündeme getirmezler?
ABD vs. batı ülkelerinin bu tutumunu anlıyoruz çünkü “it iti ısırmaz.” Peki; İslam ümmetinin liderliğine soyunan; kral, emir, devlet başkanı, sultan ve cumhurbaşkanı gibi ünvanlar taşıyan liderler ne yapıyorlar?
Abdullah Azam’ın yazdığı, Ahmet Varol beyin tercüme ettiği “Hamas” kitabının yeni baskısı yapılmış. Bunu ısrarla tavsiye ediyorum. Okuduğunuz zaman onlarca yıldır kanayan ümmet’in Filistin yarasının ne kadar derinlerde olduğunu göreceksiniz.
Son Gazze katliamında şahit olduğumuz arap liderlerinin tavırları bize garip geldi. Halbuki bu ilk değil son da olmayacak. Bir asra yakındır aynı hıyanetlerin defalarca tekrar ettiğini açıkça görmekteyiz. Ancak insan aklı nisyan ile ma’lul…
Yiğit Filistin halkına hiç karışılmayıp kendi haline bırakılsaydı, galiba kayıpları bundan daha az olurdu. Ancak sadece meşhur altı gün savaşlarında değil, ne zaman Filistin’in vefakar ve fedakar evlatları cephede bir zafer kazanmışsa hemen devreye işbirlikçi liderler girip tüm kazanımları masa başında Yahudilere peşkeş çekmişlerdir.
İşte bu şarmuş şeyh zirvesi de bu masa başı operasyonlardan biridir. Siyonist düşman Lübnan’dan sonra Gazzede de bariz bir yenilgiye uğradı. Bundan dolayı da her zaman yaptığı gibi hemen masa başı cephesine başvurdu. Çünkü savaş cephesinde hainler olmadığından Yahudi kaybediyor. Masa başı cephesinde ise hainler yahudinin yanında yer aldığından savaş cephesinde kaybettiklerini, masa başı cephesinde geri kotarmaktadır.
Şarmuş şeyhte zirve yapan beyler; aslında yahudi’nin kaypaklık ve dönekliğini defalarca yaşayarak görmüşsünüzdür. Nede olsa masa başı! arkadaşlarısınız. Ancak siz görmezden gelseniz de görenler için Yahudilerle ilgili yüzlerce ayetten sadece birkaçını aşağıya alıyoruz.
• Allah (cc) ın lanetine uğramışlardır.
“Kendilerine Kitap’tan bir nasip verilmiş olanları görmüyor musun? Onlar “cibt”e ve “tâğût”a inanıyorlar. İnkâr edenler için de, “Bunlar, iman edenlerden daha doğru yoldadır” diyorlar. Onlar, Allah’ın lânet ettiği kimselerdir. Allah, kime lânet ederse, artık ona asla bir yardımcı
bulamazsın.” (Nisa 4/ 51-52
• Korkaktırlar, Müslümanlarla yüz yüze savaşamazlar. (Ancak işbirlikçileriyle masa başında iyi zafer! kotarırlar.)
“Onlar size eziyetten başka bir zarar veremezler. Eğer sizinle savaşmaya kalkışsalar, size arkalarını dönüp kaçarlar. Sonra onlara yardım da edilmez. Onlar nerede bulunurlarsa bulunsunlar, Allah’ın ve (mü’min) insanların güvencesine sığınmadıkça kendilerini zillet kaplamıştır. Onlar Allah’ın gazabına uğradılar ve yoksulluk onları kapladı. Bunun
sebebi onların; Allah’ın âyetlerini inkâr ediyor ve peygamberleri haksız yere öldürüyor olmaları idi. Bütün bunların sebebi ise, isyan etmekte ve (Allah’ın koyduğu) sınırları çiğnemekte oluşları idi.” (Ali İmran 3/ 111-112)
“Onların kalplerinde size karşı duydukları korku, Allah’a karşı duydukları korkudan daha baskındır. Bu, onların anlamaz bir toplum olmaları sebebiyledir.
Onlar müstahkem kaleler içinde veya duvarlar arkasında olmadan sizinle toplu hâlde savaşmazlar. Kendi aralarındaki çekişmeleri şiddetlidir. Sen onları toplu sanırsın. Hâlbuki kalpleri darmadağınıktır. Bu, onların akılları ermez bir topluluk olmalarındandır.” (Haşr 59/13-14)
• Haindirler
“İşte, verdikleri sözlerini bozmaları sebebiyledir ki onları lânetledik, kalplerini de kaskatı kıldık. Kelimeleri yerlerinden kaydırarak (tahrif edip) değiştiriyorlar. Akıllarından çıkarmamaları istenen şeylerden önemli bir kısmını da unuttular. (Ey Muhammed!) İçlerinden pek azı hariç, onların daima bir hainliğini görüyorsun. Yine de sen onları affet ve aldırış etme. Çünkü Allah, iyilik yapanları sever.” (Maide 5/13)
• Yahudiler,Allah'a Verdikleri Sözlerde Durmamışlardır (Ki İnsanlara Verdikleri Sözler de Hiç Durmazlar)
“Onlar ne zaman bir antlaşma yaptılarsa, içlerinden birtakımı o antlaşmayı bozmadı mı? Zaten onların çoğu iman etmez.” (bakara 2/100)
“Şüphesiz, Allah’a verdikleri sözü ve yeminlerini az bir karşılığa değişenler var ya, işte onların ahirette bir payı yoktur. Allah, kıyamet günü onlarla konuşmayacak, onlara bakmayacak ve onları temizlemeyecektir. Onlar için elem dolu bir azap vardır.” (Ali İmran 3/77)
İsrailoğullarından, «Allah'tan başkasına kulluk etmeyin, anne babaya, yakınlara, yetimlere, düşkünlere iyilik edin, insanlarla güzel güzel konuşun, namazı kılın, zekatı verin» diye söz almıştık. Sonra siz pek azınız müstesna, döndünüz; hala da yüz çevirip duruyorsunuz. (Bakara 2/83)
• Yahudiler,Dünya Hayatına Karşı Çok Hırslıdırlar
And olsun ki, onların hayata diğer insanlardan ve hatta Allah'a eş koşanlardan da daha düşkün olduklarını görürsün. Her biri ömrünün bin yıl olmasını ister. Oysa uzun ömürlü olması onu azapdan uzaklaştırmaz. Allah onların yaptıklarını görür. (Bakara 2/96)
• Yudiler,Yaptıkları Anlaşmalara Uymazlar
Onlar, kendileriyle antlaşma yaptığın, sonra her defasında hiç çekinmeden ahidlerini bozan kimselerdir. (Enfal 8/56)
Şimdi Yahudi yine döneklik yaparsa (ki yapacaktır) Filistin ve özellikle Gazze’nin haklarının korunmasının teminatı nedir. Bunca katliamlara rağmen BM şebekesinden yıllardır yahûdi’yi kınama kararı dahi çıkarılamıyorken…
Ey! Ümmeti Muhammed (sav); silkin ve uyan. Hiçbir kafirin ve işbirlikçilerinin sözüne/ahdine güven olmaz. Kafirler ancak güçten anlarlar. O halde en kısa zamanda ümmet ruhu ve kardeşlik şuuruyla birleşelim. Nerde mazlum bir halk varsa onların haklarını kendimiz korumanın yoluna bakalım. Bunun için işbirlikçi yönetici ve yönetimlerden kurtulmanın gereği kaçınılmaz. Ancak öncelikle bizim her yönüyle güç birliği yapmamız gerekmektedir.
İstikbal islamındır… istikbal ümmet ruhuyla hareket edenlerindir…
Allahu ekber ve lillehil hamd…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi