Turgay Şeren

Turgay Şeren

Olmadı derken üç puan geldi

Olmadı derken üç puan geldi

Galatasaray için çok zor bir galibiyet oldu. İlk 45 dakikada ne Galatasaray ne de Denizlispor hiçbir varlık gösteremedi. Sadece güzel iki gol vardı, o kadar.

Hasan Yiğit’in Denizlispor adına attığı gol hem hazırlanış hem de gol yapılış bakımından fevkaladeydi.

Galatasaray’ın beraberlik golü uzun zamandır sakat olan ve yedek bekleyen Okan’dan geldi.

Okan fizik olarak boyu kısadır ama yüreğini ortaya koyarak futbol oynar. Kolay kolay yorulup, pes etmez.

Sağ taraftan bir Galatasaray akınında Denizlispor kalecisinin iri yarı olmasına rağmen, hemen onun yanından kafasını uzattı.

Ve Galatasaray’ın beraberlik golünü attı.

İkinci 45 dakika tamamen Denizlispor’un yarı sahasında oynandı.

Güvenç Kurtar, bir tek ileride kaptan Yusuf’u bırakma hatasına düştü.

Yusuf ayağına hakim bir futbolcu; bunu bilmeyen yok. Dün akşam bir şey daha gördük. Yusuf 10 metre içersinde oynuyor ve koşamıyor.

Denizlispor kendi yarı sahasına kapanınca, Galatasaray için gol atmak hiç de zor olmayacaktı. Nedense Sarı-Kırmızılılar Hakan Şükür, Necati, Arda Turan ve son 20 dakika forvet oynayan Servet ile bir türlü golü yakalayamadı.

Ta ki ne zamana kadar biliyor musunuz! Oyunun bitimine 2 dakika kalana kadar. O ana kadar kalesini gayet iyi koruyan kaleci Souleymanou, büyük bir hata yaptı. Kendi kalesi önünde olan büyük karışıklığa müdahale edemedi.

O sırada ümit Karan kafayı vurdu. Souleymanou, yükseldi, direğin üzerinde bir süre duran topu yere düşerken kontrol etmeye çalıştı. Ancak başarılı olamadı, elinden kaçırdı.

Bu sırada sahanın yıldızı olan Servet, kafayı çaktı. Top, Galatasaray’ın galibiyet golü olarak Denizlispor’un kalesine girdi.

Ve Sarı-Kırmızılılar “Kaybediyor” dediğimiz iki puanı şans golüyle kurtardı. Aldığı üç puan ile lider olamadı ama rakiplerine gözdağı verdi...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turgay Şeren Arşivi