“Hayır” dersek 'Evet' diyecek misin?

“Hayır” dersek 'Evet' diyecek misin?

CHP, MHP ve BDP Anayasa Değişiklik Paketi'ne 'Hayır' diyor ve bizleri de 'Hayır'a çağırıyor. Hayırsızların Hayır'da buluşması şaşırtıcı değil. Zira bu ülkeye en büyük hayırsızlığı yapmış olan CHP, bu hayırsızlığın devam etmesi için bir kez daha hayırsızlığa çağırıyor. Peşinden de MHP ve BDP'yi sürüklüyor.

Bu ülke 90 yıldır CHP'nin elinden hiçbir 'Hayır' görmedi ve bugün de şer için 'Hayır'a çağırıyor bizleri. Peki neden 'Hayır' diyelim Anayasa değişiklik paketine? Vergilerimizle maaşa bağladığımız generaller kafamızda kılıç sallasın diye mi? Yoksa kararlarını hukuki değil de mezhebi temellere göre alan, yine vergilerimizle maaşladığımız yargıyı ayakta tutalım diye mi?

Kılıçdaroğlu bizden 'Hayır' istiyor. Çünkü, bizler Hantepe'de askerlerimiz vurulurken bunu canlı yayında izleyen komutanlarımızdan hesap sorulmasını ,öldürülüp asit kuyularına atılan insanlarımızın üzerinin açılmasını istemiyoruz. Mahkemelerde hukukçu değil, mezhepçi hakim ve savcı önüne çıkmak istiyoruz. Banka hortumlayan, kağıt kaçakçılığı yapan, vergi kaçırandan hesap sorulsun istemiyoruz. Hesap sorulmasın bunlardan çünkü bu beyler ve hanımefendiler kutsal bir vazife taşıyorlar. 90 yıldır benliğimizi, kimliğimizi parçalayan laikliğin koruyuculuğunu yapıyorlar. Onlara herşey helal. Öldürmek de, öldürtmek me, kaçakçılık da, yolsuzluk da...Eğer bu kadar düştüysek o zaman Kılıçdaroğlu için 'Hayır' diyelim.

Bas bas bağırıyor “Hesap soracağım kul hakkı yiyenlerden” diye. Ona oy verelim, Anayasa değişiklik paketine 'Hayır' diyelim ki, Bay Kılıçdaroğlu hesap sorsun. Ama hesabı kimden soracak? Zira başında bulunduğu parti 90 yıldır bizlerin, kulların hakkını yiyor. Gerçi onlar 'kul' lafından da pek hazzetmezler. O yüzden hep 'Kulluk değil, cumhuriyet” diyorlar ya...Bizleri Allah'a kul olmamaya çağırıyorlar, kendilerine kulluk yapalım istiyorlar. Ama nedense Kılıçdaroğlu yine de 'kul hakkı' diyor. Bunu 'Hayır'a yormalıyız ancak madem Kemal Bey hesap soracağına söz verdi o zaman biz de isteklerimizi sıralayalım.

Öldürülüp asit kuyularına atılan kulların hakkını diğer kullardan soracak mısın Kemal Bey? Askerler vurulurken üç boyutlu film izler gibi izleyen general kulları sorgulayacak mısın? Kağıt, petrol, vergi kaçakçılığı yapan işadamı kulu hapse tıkacak mısın? Harcamalarını bizim cebimizden çıkan vergilerle karşılayarak zina yapan eski genel başkanın ile milletvekilinden hesap soracak mısın? Zina yapan milletvekilinle ilgili “Saygı duyarım” diyerek bizlere saygısızlık yaptığın için kendinden hesap soracak mısın? Eğer sen de bu milletvekilin gibi bir duruma düşsen kendine de saygı duyacak mısın, bizlerin de saygı duymasını bekleyecek misin?

Bu ülkeyi bizlere zehir eden, dinimizle alay eden, vergi verdiğimiz halde dindar olduğu için çocuğumuzu okula sokmayan, işe almayan ve bu şekilde hakkımızı yiyen zalim kullardan da hesap soracak mısın? Sonra bir de Türkiye dışında da zalimler var Kemal Bey! Filistinlileri testereden geçiren İsrail'den hesap soracak mısın? Irak ve Afganistan'da milyonlarca insan öldüren Amerika'ya 'Adam ol' diyebilecek misin? “Anayasa değişikliği fındık fiyatını değiştiriyor mu?” diyorsunuz. Peki değişikliğe 'Hayır' dersek fındık fiyatı yükselecek mi? Ya da 'Hayır' dersek, İsrail Filistinli bebekleri testereden geçirmeyi durduracak mı? Sana destek veren patron, vergi kaçırmaktan vazgeçecek mi? Vatandaşa 'bidon kafalı' diyen CHP'lilerin kafasına bidon geçirilecek mi? Ne dersin Kemal Bey, 'Hayır' diyelim mi? Eğer 'Hayır' dersek, bu isteklerimize 'Evet' diyecek misin?

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi